G. GERLACH OTAGO Heart of darkness.
Odpowiedz do tematu

: G. GERLACH OTAGO Heart of darkness.
Dostępne w naszym sklepie od poniedziałku.

Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2014-11-29, 20:37, w całości zmieniany 1 raz
:
Jaką metodą czernione?

:
PVD. To mój egzemplarz używany ponad rok, razem z bransoletą.

:
Qufa normalnie ZUO :)

:
ALAMO napisał/a:
PVD. To mój egzemplarz używany ponad rok, razem z bransoletą.

"używany" to na pewno za dużo powiedziane , patrząc na ilości posiadanego przez Ciebie dobra cykającego :)) niemniej fajny kawał stali, choć pobrudzony ... pifko

Ostatnio zmieniony przez Daito 2014-11-29, 15:30, w całości zmieniany 1 raz
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Wręcz odwrotnie drogi Watsonie, umyty do zdjęć w wodzie z płynem do mycia naczyń cool

:
No ladne to Otago testis of darkness :)

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
super pifko aż nabrałem na niego ochotę ;)

Wszystko ma swoją kolej, miejsce i czas.
:
Jako że mam już zestaw w PVD to widzi mi się jedna z wariacji Otago, które dla "jaj" składaliście, żółty w stali z bezelem w PVD. Ten to taki stealth, fajny rónież pifko

:
..............fajny jest

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Se właśnie zmieniłem tytuła na "Heart of darkness", bo pod takim będzie dostępny. :popcorn:

:
A to prawdziwy Shrapnel, czy tez chinska podrobka...? :D

Taki bym mogl miec...

Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe :)
:
rybak napisał/a:

Podróbka.
Nie mam pojęcia o nożach, a o jego sprowadzenie poprosił mnie jeden z "kolegów". Nożowników zresztą, i obecny na tym forum i u "was". Spytałem czy to porządny nóż - tak, pewnie, bierz!
No to wziąłem jemu i sobie.
Najpierw miałem akcję z urzędem celnym - ale suma sumarum zwolnili.
Potem mnie chomik dopiero naprostował, że cfaniaczek użył mnie zwyczajnie na zająca żeby sprowadzić podróbkę, korzystając z tego że ja zielony.
Troszkę nam się od tamtej pory "relacje" zepsuły, pan jak się nawali to różne takie na forum pokrzykuje na mój temat - ale ja konsekwentnie wychodzę z założenia że jak się urodził ciulem, to już kanarkiem nie zdechnie - i najlepiej mieć go na długość kija trzymanego w rękawiczkach.
A noża przecież nie wywalę, bo solidny hmmm To tak się ciurla, do otwierania poczty. Na wyjazd zabieram ten mysliwski, bo ma lepiej wyprofilowane wszystko. pifko

:
ALAMO napisał/a:
rybak napisał/a:

Podróbka.
Nie mam pojęcia o nożach, a o jego sprowadzenie poprosił mnie jeden z "kolegów". Nożowników zresztą, i obecny na tym forum i u "was". Spytałem czy to porządny nóż - tak, pewnie, bierz!
No to wziąłem jemu i sobie.
Najpierw miałem akcję z urzędem celnym - ale suma sumarum zwolnili.
Potem mnie chomik dopiero naprostował, że cfaniaczek użył mnie zwyczajnie na zająca żeby sprowadzić podróbkę, korzystając z tego że ja zielony.
Troszkę nam się od tamtej pory "relacje" zepsuły, pan jak się nawali to różne takie na forum pokrzykuje na mój temat - ale ja konsekwentnie wychodzę z założenia że jak się urodził ciulem, to już kanarkiem nie zdechnie - i najlepiej mieć go na długość kija trzymanego w rękawiczkach.
A noża przecież nie wywalę, bo solidny hmmm To tak się ciurla, do otwierania poczty. Na wyjazd zabieram ten mysliwski, bo ma lepiej wyprofilowane wszystko. pifko

Jau, nie wiem, czemu mi sie akurat teraz tekst kolegi sprzed jakich 30 lat przypomnial - "bo ludzie to chooje som, prosze ksiedza..." :)

Tak se zazartowalem, a tu taka historia, Panie... :)

A cena taka, jak zwykle Otago?

Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe :)
:
ALAMO napisał/a:
Se właśnie zmieniłem tytuła na "Heart of darkness", bo pod takim będzie dostępny. :popcorn:

Tego bardzo dobra zmiana:p

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum