:
pogło was? co tu wątek zaśmiecają lokalnymi partykularyzmami
bo użyje magicznego bottona w panelu administracyjnym grupy G
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-09-07, 10:04, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
zrób ładne pa, pa
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
:
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Cicho w temacie to i tutaj pokaże swojego nowego
plasticzaka
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
revolta napisał/a: |
kornel91 napisał/a: | Cicho w temacie to i tutaj pokaże swojego nowego plasticzaka
Obrazek |
Chyba ci sie podoba zegar co ? |
Podoba, bardzo fajny G. Kilka dni pewnie nie zejdzie z łapy
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Dorian06, próbuję Ciebie gonić z tymi postami
Nie kupuję tyle zegarków co niektórzy to jednym szczuję
Pozdrawiam
Marcin/kornel91