Odpowiedz do tematu
:
Czy mnie wzrok nie myli ? Klamra ma jakiś grawer ??
:
Dżizes, Meras, masz oko ....
Jak już miałem dremela w ręku, to naznaczyłem sobie diamentem imię na klamrze, w skrócie "Pit"
Jak już miałem dremela w ręku, to naznaczyłem sobie diamentem imię na klamrze, w skrócie "Pit"
:
...toś se Pan wystrugał sikor, no niech mnie kule biją
...mimo, że osłona powinna być, to jednak bez niej by chyba dużo zyskał...
...mimo, że osłona powinna być, to jednak bez niej by chyba dużo zyskał...
:
Pomysł bardzo dobry, tym bardziej że jest też "baza" bez osłony koronki, koszer Panie :
Wyrwałem ża $42 z przesyłką
Wyrwałem ża $42 z przesyłką
:
...czy mi się wydaje, czy to pierwszy, w którym kolor wskazówek się zgadza
:
Ta osłona koronki psuje wszystko
Wersja bez osłony jaką pokazał Wujek Alamo prezentuje się o niebo lepiej
Wersja bez osłony jaką pokazał Wujek Alamo prezentuje się o niebo lepiej
:
...dla mnie też lepiej bez osłony, ale wtedy nie byłoby nic z założenia, czyli zbliżenie się do pierwowzoru (bo taki chyba był cek o ile dobrze zrozumiałem), sam fakt "docięcia" koperty jest mistrzostwem świata, a pierwowzór zdaje się wygląda tak:
Szymek napisał/a: |
Ta osłona koronki psuje wszystko |
...dla mnie też lepiej bez osłony, ale wtedy nie byłoby nic z założenia, czyli zbliżenie się do pierwowzoru (bo taki chyba był cek o ile dobrze zrozumiałem), sam fakt "docięcia" koperty jest mistrzostwem świata, a pierwowzór zdaje się wygląda tak:
:
Pierwowzór jest super , warto modować submersible . Kiedyś jak pytałem Jeksona to miał wskazówki na wymianę tylko że w kolorze srebrnym .
:
Postaram się zdobyć inną tarczę plus jakieś wskazówki. Zobaczymy, co z tego wyjdzie....
:
Temu panejajowi to by rdzawa tarcza pasowała jak nic!
Maxiu - wskazówki są srebrne, o ile do tego waćpan pijesz - luma tez taka sama
Maxiu - wskazówki są srebrne, o ile do tego waćpan pijesz - luma tez taka sama
:
Nawet bym na to nie wpadł, że można kopertę strugać Przecież nierdzewka jest cholernie twarda, a wyszło pięknie. Tak z ciekawości się zapytam ile czasu zajęła Ci ta robota?
:
Dokładnie nie wiem, w międzyczasie kawa, rozmowa, myślę, że blisko 3 godzin. Najlepsze do zgrubnej obróbki są frezy spiekane węglikowe. Mam kilka od paru lat, różne rzeczy cięły i nadal nieźle pracują, właściwy sprzęt do takiej pracy. Przydają się też tarczki korundowe, najlepiej zbrojone. Kamyczki raczej do wyrównywania, wolniej pracują, szybciej się ścierają, jak tylko mogę, to unikam i wybieram frez.
Aronus napisał/a: |
ile czasu zajęła Ci ta robota? |
Dokładnie nie wiem, w międzyczasie kawa, rozmowa, myślę, że blisko 3 godzin. Najlepsze do zgrubnej obróbki są frezy spiekane węglikowe. Mam kilka od paru lat, różne rzeczy cięły i nadal nieźle pracują, właściwy sprzęt do takiej pracy. Przydają się też tarczki korundowe, najlepiej zbrojone. Kamyczki raczej do wyrównywania, wolniej pracują, szybciej się ścierają, jak tylko mogę, to unikam i wybieram frez.
:
Pietrek , mogę w ramach eksperymentu popracować nad Twoją tarczą, wyjdzie coś takiego jak w Maryśce Woza, nawet okienko daty mozna zaklajstrować, ale to dopiero za jakies dwa tygodnie.
:
Odpowiedz do tematu
Jasne, byłoby super Jak Ci się tylko obluźni z czasem, to chętnie oddam tarczę do destrukcji.