Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2014-11-20, 15:52, w całości zmieniany 3 razy
dokładnie
w oryginale tylko dla twardzieli:
w oryginale tylko dla twardzieli:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2014-11-20, 15:52, w całości zmieniany 3 razy
:
W oryginale to na grubej kurtce lub kombinezonie tą patelnię się nosiło.
Antisocial and faceless...
:
Na ręku IMO tragicznie wygląda ten zegarek.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Kornel - twardym trzeba być
:
Maras68, lubię duże zegarki ale przy tych prostych uszach to nie wiem czy nadgarstek ALAMO by wytrzymał.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
....ta w wersji Mirca i Athayi to 47 mm średnicy a uszy długości łącznie mają wymiar 55mm- to na łapie Alamosa leżałby taki jak niemowlak utulony
powyższe foty to oryginały, a tam nie ma zmiłuj 6 cm średnicy czyli na udo lub ramię
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2014-11-20, 18:37, w całości zmieniany 1 raz
kornel91 napisał/a: |
Maras68, lubię duże zegarki ale przy tych prostych uszach to nie wiem czy nadgarstek ALAMO by wytrzymał. |
....ta w wersji Mirca i Athayi to 47 mm średnicy a uszy długości łącznie mają wymiar 55mm- to na łapie Alamosa leżałby taki jak niemowlak utulony
powyższe foty to oryginały, a tam nie ma zmiłuj 6 cm średnicy czyli na udo lub ramię
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2014-11-20, 18:37, w całości zmieniany 1 raz
:
W oryginale czy nie, to i tak te uszy masakrują cały zegarek
:
może kupię by zadać kłam tej teorii
:
Ostatnio zmieniony przez mw75 2014-11-21, 09:21, w całości zmieniany 1 raz
Maras68, oni się po prostu nie znają...
Dla mnie ten zegarek jest za duży, tzn. na moją łapę. Ale uważam go za uosobienie klasyki .
Dla mnie ten zegarek jest za duży, tzn. na moją łapę. Ale uważam go za uosobienie klasyki .
Ostatnio zmieniony przez mw75 2014-11-21, 09:21, w całości zmieniany 1 raz
:
Ataya to 47 mm - jest OK
a w odwzorowanym dokładnie korpusie tkwi całe piękno tamtych dawnych wojskowych pilotów
a w odwzorowanym dokładnie korpusie tkwi całe piękno tamtych dawnych wojskowych pilotów
:
47 mm się mieści ale z krótszymi uszami. W tym L2L jest ciut zbyt duże. Zegarek na mojej ręce wyglądałby karykaturalnie nieco.
:
nie pękaj, trzeba twardym być, nie mientką fają jak mawiał goTomek
mw75 napisał/a: |
Zegarek na mojej ręce wyglądałby karykaturalnie nieco. |
nie pękaj, trzeba twardym być, nie mientką fają jak mawiał goTomek
:
Tylko do postawienia na półkę w charakterze eksponatu. Dziś raczej nie będzie chętnych do noszenia zegara jak nalezy, na kurtkę.
Gb.
Odpowiedz do tematu
mw75 napisał/a: |
W tym L2L jest ciut zbyt duże. Zegarek na mojej ręce wyglądałby karykaturalnie nieco. |
Tylko do postawienia na półkę w charakterze eksponatu. Dziś raczej nie będzie chętnych do noszenia zegara jak nalezy, na kurtkę.
Gb.