Jak w temacie - paskujemy taką piąteczkę - bo czarny oryginalny pasek na pewno wyleci!
Zastanawiam się nad jakim kanvasem np:
Podrzućcie jeszcze coś ciekawego
Odpowiedz do tematu
:
Słoniu, czyli klikane było
Ile w uszkach ?
Ile w uszkach ?
:
Żaden parciak:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Kliknęło się wczoraj po lekturze W uszkach 22mm - a coś takiego?
[ Dodano: 2014-11-14, 18:32 ]
kornel91, - to Przemkowe nie głupie
[ Dodano: 2014-11-14, 18:32 ]
kornel91, - to Przemkowe nie głupie
:
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2014-11-14, 18:35, w całości zmieniany 1 raz
Słoniu, to szmelc jest, podobnie jak pokazany przez Ciebie Bros .
Nick ma kordurę Coś w stylu pokazanego przez kornel91, tylko inne kolorki, imho bardziej pod bezel. Kolor parciaka Gerlacha pasowałby idealnie, do tego szlufki ze skóry, brąz lub czarne
EDYTA: tylko jak szlufki kontrastowe, ze skóry to wtedy koniecznie szycie pod kolor paska bo inaczej zrobi się za pstrokato ..
Nick ma kordurę Coś w stylu pokazanego przez kornel91, tylko inne kolorki, imho bardziej pod bezel. Kolor parciaka Gerlacha pasowałby idealnie, do tego szlufki ze skóry, brąz lub czarne
EDYTA: tylko jak szlufki kontrastowe, ze skóry to wtedy koniecznie szycie pod kolor paska bo inaczej zrobi się za pstrokato ..
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2014-11-14, 18:35, w całości zmieniany 1 raz
:
Ten pokazany przez Kolrena91, to na tym zdjęciu Przemysławowym taki, ale na innym to już taki, więc imo korolek jak narbajdziej.
By musiał Słońu, do Nicka napisać i zapytać, bo nawet chyba z tego co wiem ewentualnie istniałaby możliwość kupna
[ Dodano: Pią 14 Lis, 2014 18:48 ]
Ewentualnie:
http://www.ebay.com/itm/2...K%3AMEBIDX%3AIT
Tomek napisał/a: |
Coś w stylu pokazanego przez kornel91, tylko inne kolork |
Ten pokazany przez Kolrena91, to na tym zdjęciu Przemysławowym taki, ale na innym to już taki, więc imo korolek jak narbajdziej.
By musiał Słońu, do Nicka napisać i zapytać, bo nawet chyba z tego co wiem ewentualnie istniałaby możliwość kupna
[ Dodano: Pią 14 Lis, 2014 18:48 ]
Ewentualnie:
http://www.ebay.com/itm/2...K%3AMEBIDX%3AIT
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2014-11-14, 18:54, w całości zmieniany 1 raz
Iks napisał/a: |
Kolrena91 |
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2014-11-14, 18:54, w całości zmieniany 1 raz
:
O no, tego to ja mam akurat w domu. Dogadaj się Słoniu z Przemkiem, to od razu do Ciebie wyślę.
Odpowiedz do tematu
kornel91 napisał/a: |
Żaden parciak:
Obrazek |
O no, tego to ja mam akurat w domu. Dogadaj się Słoniu z Przemkiem, to od razu do Ciebie wyślę.