Gerlach vs Gerlach vs Gerlach
Odpowiedz do tematu

: Gerlach vs Gerlach vs Gerlach
Szanowni koledzy, dopadł i mnie kredyt mieszkaniowy. No i uświadomiłem sobie, że to ostatni miesiąc, w którym nie gnębi mnie spora rata do spłacenia :facepalm: . Aktualnie został mi tylko budżetowy Lorus i postanowiłem kupić fajny zegarek, póki jeszcze mnie na to stać ;) . Zawsze chciałem jakiegoś Gerlacha. Moja pierwsza miłość to P.24, ale oczywiście przed zakupem przyszły wątpliwości :D .
Oto kandydaci:

Miał ktoś może bezpośrednie porównanie? ;) Którego wybrać na długie lata? :popcorn:

Ostatnio zmieniony przez Jazz- 2014-11-13, 13:57, w całości zmieniany 1 raz
pifko
:
Czeci. :))

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
Szymon
[Usunięty]
:
Ja bym wziął 2 lub 3.
W Nawigatorze trochę luźno ten bezel wewnętrzny chodzi (przynajmniej moim zdaniem mógłby troszkę ciaśniej).

:
do mnie ten trzeci bardziej przemawia

:
Z tych czech, ten czeci. Nie miałem żadnego w rękach, ale jak ma być jeden i robić wrażenie, to Navigator robi je największe.

If in doubt, FLAT OUT!!!
Maras68
[Usunięty]
:
ja bym zabrał dwójkę i trójkę :)

:
Po przymiarce Navigatora skłaniam się go tego wyboru. Na żywo znacznie lepiej niż na zdjęciach.

:
nr czy :))

"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
Navigator.

Wiem, bo mam. Niby bezel chodzi luzno, ale jeszcze sie nie zdarzylo, zeby sie sam z siebie przestawil.

Pozdrawiam
Eryk

We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
I Ja za 3.

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Maras68
[Usunięty]
:
Sentinel napisał/a:
to Navigator robi je największe.

bo to taki "enikar szerpak" dobrze sie kojarzy :)

moje skojarzenia z "trójką" - prawie jak:

Ostatnio zmieniony przez Maras68 2014-11-13, 14:39, w całości zmieniany 1 raz
:
Nie będę oryginalny - wziąłbym Navigatora... świetny zegarek, no i przede wszystkim większy od pozostałych propozycji... ;)
Choć faktycznie bezel mógłby ciut "ciężej chodzić"... ale i tak bedzieszpanzadowolony - wiem bo mam cool

Nieczynne z powodu że zamknięte
:
1 i 2 to w zasadzie ta sama koperta, z tym że RWD ma polerowaną lunetę a PZL nie. Więc Twój wybór, który bardziej Ci sie podoba, mi bardziej PZL, ażurowe wskazówki robią robotę, szczególnie w nocy cool

A Nawigatora tez miałem przez chwilę i chyba żałuję że tak krótko :D

Czyli Czeci :))

[ Dodano: 2014-11-13, 14:52 ]
albo pierszy, ew. drugi :D

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

A ja bym pogadał z Gerlachami i ich nieco pokorumpował aby do tarczy z 1. wsadzili wskazówki z 2. ;) . Wtedy będzie miód-malina ;) . klasyczna tarcza z epoki z zajebiaszczym sekundnikiem, robiącym cały zegarek ;) .

Ostatnio zmieniony przez mw75 2014-11-13, 14:59, w całości zmieniany 2 razy
Antisocial and faceless...
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum