Szanowni koledzy, dopadł i mnie kredyt mieszkaniowy. No i uświadomiłem sobie, że to ostatni miesiąc, w którym nie gnębi mnie spora rata do spłacenia . Aktualnie został mi tylko budżetowy Lorus i postanowiłem kupić fajny zegarek, póki jeszcze mnie na to stać . Zawsze chciałem jakiegoś Gerlacha. Moja pierwsza miłość to P.24, ale oczywiście przed zakupem przyszły wątpliwości .
Oto kandydaci:
Miał ktoś może bezpośrednie porównanie? Którego wybrać na długie lata?
Odpowiedz do tematu
: Gerlach vs Gerlach vs Gerlach
Ostatnio zmieniony przez Jazz- 2014-11-13, 13:57, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Jazz- 2014-11-13, 13:57, w całości zmieniany 1 raz
:
Czeci.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ja bym wziął 2 lub 3.
W Nawigatorze trochę luźno ten bezel wewnętrzny chodzi (przynajmniej moim zdaniem mógłby troszkę ciaśniej).
W Nawigatorze trochę luźno ten bezel wewnętrzny chodzi (przynajmniej moim zdaniem mógłby troszkę ciaśniej).
:
do mnie ten trzeci bardziej przemawia
:
Z tych czech, ten czeci. Nie miałem żadnego w rękach, ale jak ma być jeden i robić wrażenie, to Navigator robi je największe.
If in doubt, FLAT OUT!!!
:
ja bym zabrał dwójkę i trójkę
:
Po przymiarce Navigatora skłaniam się go tego wyboru. Na żywo znacznie lepiej niż na zdjęciach.
:
nr czy
"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
Navigator.
Wiem, bo mam. Niby bezel chodzi luzno, ale jeszcze sie nie zdarzylo, zeby sie sam z siebie przestawil.
Pozdrawiam
Eryk
Wiem, bo mam. Niby bezel chodzi luzno, ale jeszcze sie nie zdarzylo, zeby sie sam z siebie przestawil.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
I Ja za 3.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
bo to taki "enikar szerpak" dobrze sie kojarzy
moje skojarzenia z "trójką" - prawie jak:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2014-11-13, 14:39, w całości zmieniany 1 raz
Sentinel napisał/a: |
to Navigator robi je największe. |
bo to taki "enikar szerpak" dobrze sie kojarzy
moje skojarzenia z "trójką" - prawie jak:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2014-11-13, 14:39, w całości zmieniany 1 raz
:
Nie będę oryginalny - wziąłbym Navigatora... świetny zegarek, no i przede wszystkim większy od pozostałych propozycji...
Choć faktycznie bezel mógłby ciut "ciężej chodzić"... ale i tak bedzieszpanzadowolony - wiem bo mam
Choć faktycznie bezel mógłby ciut "ciężej chodzić"... ale i tak bedzieszpanzadowolony - wiem bo mam
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
1 i 2 to w zasadzie ta sama koperta, z tym że RWD ma polerowaną lunetę a PZL nie. Więc Twój wybór, który bardziej Ci sie podoba, mi bardziej PZL, ażurowe wskazówki robią robotę, szczególnie w nocy
A Nawigatora tez miałem przez chwilę i chyba żałuję że tak krótko
Czyli Czeci
[ Dodano: 2014-11-13, 14:52 ]
albo pierszy, ew. drugi
A Nawigatora tez miałem przez chwilę i chyba żałuję że tak krótko
Czyli Czeci
[ Dodano: 2014-11-13, 14:52 ]
albo pierszy, ew. drugi
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Ostatnio zmieniony przez mw75 2014-11-13, 14:59, w całości zmieniany 2 razy
Odpowiedz do tematu
A ja bym pogadał z Gerlachami i ich nieco pokorumpował aby do tarczy z 1. wsadzili wskazówki z 2. . Wtedy będzie miód-malina . klasyczna tarcza z epoki z zajebiaszczym sekundnikiem, robiącym cały zegarek .
Ostatnio zmieniony przez mw75 2014-11-13, 14:59, w całości zmieniany 2 razy
Antisocial and faceless...