Odpowiedz do tematu
:
Wiadomo coś na temat tej awarii
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
U mnie przestały dochodzić powiadomienia o PW na e-mail i dziś kombinowałem i wyszło mi że na konto WP nie dochodzą ale jak zmieniłem sobie w profilu konto a gmail to znów wróciło wszystko do normy .
:
Ja mam na O2.
Tylko czemu nagle przestały przychodzić Nic nigdzie nie zmieniałem.
Tylko czemu nagle przestały przychodzić Nic nigdzie nie zmieniałem.
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
U mnie to samo
Dorian06 napisał/a: |
Ja mam na O2.
Tylko czemu nagle przestały przychodzić Nic nigdzie nie zmieniałem. |
U mnie to samo
:
Rzeczywiście na gmail dochodzą Wcześniej miałem o2 wprowadzone. Dziwne...
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
No właśnie
:
Pany, a zauważyliśta, że wp i o2 teraz wprowadziło taką segregację poczty przychodzącej na kilka 'folderków' (jaki kiedyś gmail) i może powiadomienia po prostu są w innym?
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ja miałem "stary" widok bez segregowania i nie dochodziły. Skoro portal który daje skrzynkę sam decyduje czy widzisz jakieś wiadomości albo wymusza by włączyć nowy typ skrzynki w ten sposób to ja dziękuję za taką przysługę .
:
Ja mam onet i nie widzę u siebie segregacji. Więc to pewnie jakiś błąd strony, serwera.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
o2 teraz to wirtualna polska jakby co
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Dokładnie. WP kupiło O2.
Ja też nie mam segregacji.
nick555 napisał/a: |
o2 teraz to wirtualna polska jakby co |
Dokładnie. WP kupiło O2.
Ja też nie mam segregacji.
:
Wygląd jakby wiadomości w ogóle nie dochodziły do serwera
:
Odpowiedz do tematu
no kufa co się pokopało
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.