Odpowiedz do tematu
: Czarny Pasek Krokodyl/Aligator 20mm bez szlufki pod zapieci
Szukam paska jak w temacie ma byc bez szlufki pod zapiecie bransoletowe. konkretnie do maurice lacroix. Doradźcie cuś.
:
poszukaj Bob'a na ebay. Dobre paski za nieduże pieniądze
link
link
DOXA SUB 5000T CUSTOMER SERVICE STANDARD
http://www.chinawatches.p...p=182502#182502
"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
:
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2010-07-23, 08:10, w całości zmieniany 1 raz
Po pierwsze to się zdecyduj gdzie zamieszczam temat: albo tu, albo w Bazarze, OK?
Olej, ale Bob nie ma autentico krokodilo. W ogóle z pozyskaniem autentico krokodilo są kłopoty, bo to jeden z ulubionych pasków celników.
Olej, ale Bob nie ma autentico krokodilo. W ogóle z pozyskaniem autentico krokodilo są kłopoty, bo to jeden z ulubionych pasków celników.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2010-07-23, 08:10, w całości zmieniany 1 raz
:
Czepiasz się
Che kupić taki pasek jak i dowiedzieć się jakie są na rynku to chyba się nie wyklucza?
Nie musi być oryginalna skóra kroko/ali. Bo te są raczej drogie. Chodzi mi o taki do 60zl.
Ej...ryżowi przyjaciele ale te boby pod bransoletowe nie mają dziurek!
Wiecie jak wygląda zapięcie w lacroixach? pasek normalnie z dziurkami ale bez szlufki. bolec zapiecia ustawia sie na dziurkach.
Ostatnio zmieniony przez PetahTikva 2010-07-23, 09:28, w całości zmieniany 2 razy
Blaz napisał/a: |
Po pierwsze to się zdecyduj gdzie zamieszczam temat: albo tu, albo w Bazarze, OK? |
Czepiasz się
Che kupić taki pasek jak i dowiedzieć się jakie są na rynku to chyba się nie wyklucza?
Nie musi być oryginalna skóra kroko/ali. Bo te są raczej drogie. Chodzi mi o taki do 60zl.
Ej...ryżowi przyjaciele ale te boby pod bransoletowe nie mają dziurek!
Wiecie jak wygląda zapięcie w lacroixach? pasek normalnie z dziurkami ale bez szlufki. bolec zapiecia ustawia sie na dziurkach.
Ostatnio zmieniony przez PetahTikva 2010-07-23, 09:28, w całości zmieniany 2 razy
:
no autentiko kroko to nie ma... ale być nie musi
dziurke sobie można samemu zrobić
dziurke sobie można samemu zrobić
DOXA SUB 5000T CUSTOMER SERVICE STANDARD
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
:
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2010-07-23, 10:05, w całości zmieniany 2 razy
Nie, Petahtikva, nie czepiam się, tylko pilnuję porządku - tak gwoli wyjaśnienia. Na naszym forum zazwyczaj albo się szuka, albo chce kupić i tak też tematy rozdzielam.
Wiecie, jeśli czytam pasek krokodyl/aligator to myślę o autentycznej skórze. A'la kroko to rzeczywiście jest wszędzie.
Boby pod zapięcie bransoletowe mają dziurki i z przodu, i z tyłu. Wiem, bo mam takie w łapie. Zresztą sprzedaję je właśnie w Bazarze i gdybyś poszukał trochę to byś znalazł, choć pewnie Cię nie zainteresują, bo są tylko czerwone i zielone. Ale przynajmniej możesz sobie z bliska popatrzeć na zdjęcia jak one wyglądają, by sobie o nich wyrobić opinię przed ewentualnym zakupem.
A zapięcie w ML jest raczej standardowe, jak wszystkie zapięcia bransoletowe.
Wiecie, jeśli czytam pasek krokodyl/aligator to myślę o autentycznej skórze. A'la kroko to rzeczywiście jest wszędzie.
Boby pod zapięcie bransoletowe mają dziurki i z przodu, i z tyłu. Wiem, bo mam takie w łapie. Zresztą sprzedaję je właśnie w Bazarze i gdybyś poszukał trochę to byś znalazł, choć pewnie Cię nie zainteresują, bo są tylko czerwone i zielone. Ale przynajmniej możesz sobie z bliska popatrzeć na zdjęcia jak one wyglądają, by sobie o nich wyrobić opinię przed ewentualnym zakupem.
A zapięcie w ML jest raczej standardowe, jak wszystkie zapięcia bransoletowe.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2010-07-23, 10:05, w całości zmieniany 2 razy
:
Nabrałem wątpliwości...bo pisałem też do Król-neta i on mówi że będę miał problem bo Lacroixy mają nietypowo i że chyba tylko oryginał wchodzi w grę. Wrócę z pracy to zrobię wam fotkę jak to wygląda...to coś może doradzicie. Ewentualnie myślałem aby kupić pasek z wszytą szlufką i ją obciąć ...ktoś praktykował?
Pasek nie musi być jakiś fenomenalny byle by nie był sztywny jak deska i w miarę przypominał ten oryginalny bo szczerze jakoś nie widzę na tym zegarku niczego innego. Wszelkie kombinacje kolorystyczne przy tym zegarku nie wyjdą moim zdaniem.
Blaz napisał/a: |
A zapięcie w ML jest raczej standardowe, jak wszystkie zapięcia bransoletowe. |
Nabrałem wątpliwości...bo pisałem też do Król-neta i on mówi że będę miał problem bo Lacroixy mają nietypowo i że chyba tylko oryginał wchodzi w grę. Wrócę z pracy to zrobię wam fotkę jak to wygląda...to coś może doradzicie. Ewentualnie myślałem aby kupić pasek z wszytą szlufką i ją obciąć ...ktoś praktykował?
Pasek nie musi być jakiś fenomenalny byle by nie był sztywny jak deska i w miarę przypominał ten oryginalny bo szczerze jakoś nie widzę na tym zegarku niczego innego. Wszelkie kombinacje kolorystyczne przy tym zegarku nie wyjdą moim zdaniem.
:
To chyba najlepiej będzie jak rzeczywiście wrzucisz zdjęcia, to zobaczymy jak to wygląda i będziemy radzić. Bo może się okazać, że rzeczywiście coś w tym pasku jest na tyle nietypowego, że szkoda kupować pasek nie od ML i go przerabiać.
:
Odpowiedz do tematu
Pomijając jakość tego paska to wydaje mi się, że to standardowy pasek pod zapięcie bransoletowe. Żadnych różnic tu nie widzę. Jedynie samo zapięcie może być jakieś specyficzne.