No u mnie podobnie.
Ten Benarus chyba najgorzej wygląda, dla porównania znalazłem sobie fotkę nowego...
Tylko koronka przy nim jak nowa
Odpowiedz do tematu
:
U mnie też. Ale, tak jak mówię, to jest sztucznie wywołany efekt (którego na dodatek można się pozbyć), kopertę ze stali zwykłej też można skatować tak, że będzie powodować odruch wymiotny
Tomek napisał/a: |
taki widok powoduje u mnie odruch wymiotny |
U mnie też. Ale, tak jak mówię, to jest sztucznie wywołany efekt (którego na dodatek można się pozbyć), kopertę ze stali zwykłej też można skatować tak, że będzie powodować odruch wymiotny
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks przecież ma stenka w brązie i chyba wie dobrze jak zegar się po pół roku prezentuje
:
Tak:
Po przetarciu sokiem z cytryny nabiera złotego odcienia jak przy nowości - raz stosowałem ten zabieg jakieś 1,5 miesiąca temu.
A tak wyglądał niedługo po przybyciu
Słoniu napisał/a: |
jak zegar się po pół roku prezentuje |
Tak:
Po przetarciu sokiem z cytryny nabiera złotego odcienia jak przy nowości - raz stosowałem ten zabieg jakieś 1,5 miesiąca temu.
A tak wyglądał niedługo po przybyciu
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2014-03-15, 13:42, w całości zmieniany 1 raz
Dobrze wygląda.
Ciekawe tylko, jak wyglądałby, gdyby przez te pół roku nosić go codziennie i niczego przy nim nie robić.
W sumie tańszy (chyba, bo nie wiem jak to jest u Stenka) odpowiednik w stali żadnych soków czy olejków z cytryn nie potrzebuje
Ciekawe tylko, jak wyglądałby, gdyby przez te pół roku nosić go codziennie i niczego przy nim nie robić.
W sumie tańszy (chyba, bo nie wiem jak to jest u Stenka) odpowiednik w stali żadnych soków czy olejków z cytryn nie potrzebuje
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2014-03-15, 13:42, w całości zmieniany 1 raz
:
Stenek akurat nie liczy jakoś specjalnie więcej za brąz
[ Dodano: Sob Mar 15, 2014 17:15 ]
Ja mam 3 zegarki na krzyż teraz, więc ten jest ze 3-4 razy w tygodniu na ręku, a robić to też specjalnie dużo przy nim nie robiłem
Woytec napisał/a: |
chyba, bo nie wiem jak to jest u Stenka |
Stenek akurat nie liczy jakoś specjalnie więcej za brąz
[ Dodano: Sob Mar 15, 2014 17:15 ]
Woytec napisał/a: |
Ciekawe tylko, jak wyglądałby, gdyby przez te pół roku nosić go codziennie i niczego przy nim nie robić. |
Ja mam 3 zegarki na krzyż teraz, więc ten jest ze 3-4 razy w tygodniu na ręku, a robić to też specjalnie dużo przy nim nie robiłem
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
kurcze, ten zelos ale w stali mnie męczy...
Skate or die!
:
Mosiądz, owszem, interesujący
G.
G.
:
zajebongo!
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
... i mi też się podoba
bo klimat jest
bo klimat jest
:
A mi się z klimatu tylko klamra podoba
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Zegarek fajny ale nie w tej odslonie. Pvd, stal, mosiądz, czarna tarcza, zlote wskazowki, zielone wypełnienie, czerwona sekunda i biala data. Zbyt dużo...
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Jakby koronki wypiep...yć to byłoby gitarra
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Odpowiedz do tematu
nowy diver od zelosa, niby 3000m i brąz.
niespecjalnie oryginalny, choc wrzucili 2 koronki i bezel DLC.
490 dolcow na KS. Niby ok, ale jakos nie przekonuje mnie.
https://www.kickstarter.c...-for-the-extrem
niespecjalnie oryginalny, choc wrzucili 2 koronki i bezel DLC.
490 dolcow na KS. Niby ok, ale jakos nie przekonuje mnie.
https://www.kickstarter.c...-for-the-extrem
beceen | ***** ***