Dzięki uprzejmości kolegi Sirluke1 kilka fotek Steinharta. Przepraszam za ich jakość
Odpowiedz do tematu
: Steinhart Aviation Classic
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
kornel91, to ciężki temat do sfocenia. Wiem, bo wiele razy próbowałem i zdjęcia wychodzą po japońsku
Ale GMT zjada go bez popity .. No i ten kajdan od czapy
Ale GMT zjada go bez popity .. No i ten kajdan od czapy
:
Tomek, jakbym miał kupić to brałbym na pasku i tylko GMT albo chrono. Ogólnie troszkę data za mała i przez tą koronkę i wodoszczelność to nawet strach ręce w nim myć.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Ja po tygodniu przygody z Aviatonem się z niego wyleczyłem. IMO - wolę wziąć x-winda
:
Ano, koperta z kilku elementów, średnio spasowana. Zerknij od spodu, jakie ma szczeliny. To jedyny mój zegarek, który zdejmuję do mycia rąk.
kornel91 napisał/a: |
Ogólnie troszkę data za mała i przez tą koronkę i wodoszczelność to nawet strach ręce w nim myć. |
Ano, koperta z kilku elementów, średnio spasowana. Zerknij od spodu, jakie ma szczeliny. To jedyny mój zegarek, który zdejmuję do mycia rąk.
:
Tomek, obejrzałem. Koperta bardzo ładna fajnie wykończona ale do szlifów z Hamiltona IMO dużo brakuje.
A ja jakbym miał kasę to chyba brałbym go w chrono bo bardzo mi się koperta podoba. Chyba, że jest coś fajnego w tej kopercie oprócz Debaufre
A ja jakbym miał kasę to chyba brałbym go w chrono bo bardzo mi się koperta podoba. Chyba, że jest coś fajnego w tej kopercie oprócz Debaufre
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Mnie tam całkiem nie przeszło... chrono dalej za mną łazi...??
No i kajdan absolutnie odpada...
No i kajdan absolutnie odpada...
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
A ja tego bym brał
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Spoko spoko - po drodze jeszcze jest kilka innych pomysłów, wiec są szanse że przejdzie, zwłaszcza jak se Twojego Hamiltona x-wind'a obejrzę
Edit:
Jedyna rzecz jaka mnie w tym zegarku drażni to data - nie pasuje mi jak nie wiem co...
Ostatnio zmieniony przez Daito 2014-10-18, 19:17, w całości zmieniany 1 raz
Słoniu napisał/a: |
Daito, - mówię Ci - imo nie |
Spoko spoko - po drodze jeszcze jest kilka innych pomysłów, wiec są szanse że przejdzie, zwłaszcza jak se Twojego Hamiltona x-wind'a obejrzę
Edit:
A ja tego bym brał
Obrazek |
Jedyna rzecz jaka mnie w tym zegarku drażni to data - nie pasuje mi jak nie wiem co...
Ostatnio zmieniony przez Daito 2014-10-18, 19:17, w całości zmieniany 1 raz
:
kornel91, - chroniacz był i u mnie na liście. Teraz wiem na 100%, że wolę jednak w tym klimacie łyknąć x-winda.
:
Daito, o to to Tylko do x-winda mogliby AR dołożyć wtedy już byłby ideał
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
To już historia i tylko wtórny rynek
Chodziło mi o spasowanie elementów koperty. U mnie od spodu szczeliny na łączeniach widać gołym okiem, nie trzeba lupy
Debaufre |
To już historia i tylko wtórny rynek
Koperta bardzo ładna fajnie wykończona |
Chodziło mi o spasowanie elementów koperty. U mnie od spodu szczeliny na łączeniach widać gołym okiem, nie trzeba lupy
:
No to mi przeszło...
Tomek napisał/a: | ||
Chodziło mi o spasowanie elementów koperty. U mnie od spodu szczeliny na łączeniach widać gołym okiem, nie trzeba lupy |
No to mi przeszło...
:
Odpowiedz do tematu
No szpary są Tomek oczywiście. Chodziło mi tylko o szlify. Mogę jutro pstryknąć zdjęcie Daito.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91