Dziś na nadgarstku
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi

:

Non serviam.
:
Wczorajszy godzinny relaks na plaży w Kołobrzegu .. I nawet było ciepło, słoneczko zaświeciło :twisted:

Dziś na razie to samo ..

Maras68
[Usunięty]
:
Tomek napisał/a:
Wczorajszy godzinny relaks na plaży w Kołobrzegu ... :twisted:

zazdroszczę, Bałtyk the best :!: pifko

:

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Maras68 napisał/a:

Morze mnie uspakaja a wczoraj miałem b. ciężki i pracowity dzień .. Choć nie jestem fanem Kołobrzegu, morze wszędzie szumi tak samo .. :))

Ostatnio zmieniony przez Tomek 2014-10-17, 11:02, w całości zmieniany 2 razy
Maras68
[Usunięty]
:
Tomek napisał/a:
Maras68 napisał/a:

Morze mnie uspakaja a wczoraj miałem b. ciężki i pracowity dzień .. Choć nie jestem fanem Kołobrzegu, morze wszędzie szumi tak samo .. :))

pifko pifko pifko

: Radek..

Speedway, Sex & Rock'n'roll
:
Pamiętam tego Radka :lol:

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
Pogoda słaba to daje jakieś starsze zdjęcie.

:

:

:

Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Tomek napisał/a:

teraz ludziska generalnie wysportowani to ciężko złapać jak dają dyla co nie? :złośliwiec: a młodzieniaszkiem już nie jesteś Ty nasz TomyLiDżonsieZeŚciganego :D
a poważnie to trafiłeś w Kołobrzegu przy latarni i postoju taksówek do takiej jadłodajni po schodkach do sutereny? Imo świetne i spokojnie cenowo obiady dają
a tak wogóle to POKAZUJ W TEJ CHWILI co żeś tam kupił w nowych nabytkach :wkurzony:

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-10-17, 17:43, w całości zmieniany 2 razy
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ciniol napisał/a:
co żeś tam kupił w nowych nabytkach

Ciniol napisał/a:
to trafiłeś w Kołobrzegu przy latarni i postoju taksówek do takiej jadłodajni po schodkach do sutereny?

Nie jadłem w Kołobrzegu, teraz tam sami Niemcy i ceny z sufitu facepalm Porcja rozmrożonego dorsza z frytkami plus surówka to ok 70 zł :facepalm:

Ostatnio zmieniony przez Tomek 2014-10-17, 19:36, w całości zmieniany 1 raz
:
Raketa od Heinza wystartowała. cool
Mam piwo i ciastowego jabcoka mojej Andzi.
Jakoś dam radę.

pifko

#El Solo Lobo#

Lepiej z mądrym zgubić, niż z głupim znaleźć.
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Skocz do:  

Pełna wersja forum