Czy coś potrzebuję, aby tam zrobić zakupy

Podoba mi się jeden zegarek. Znaczy się nie jeden.

Ale ten jest tam w super cenie.
Czy jakieś niespodzianki mogą mnie czekać

Co z gryzoniami

Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć ![]() |
bow napisał/a: |
Najlepiej pogadaj ze specjalistami od orientalistyki...
Znaczy się: Mariusz i Paski (kolejność alfabetyczna). |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć ![]() |
Svedos napisał/a: |
PASTI...się długasowi pomyliło ![]() |
Mariusz napisał/a: |
Może nie uwierzycie ale nigdy nic na Rakutenie jeszcze nie kupiłem, choć raz próbowałem ![]() |
ALAMO napisał/a: | ||
Powinieneś zacząć budowanie napięcia inaczej, np : Może nie uwierzycie, ale jeszcze nigdy nic nie zapłaciłem szczurkowych za zakupy na Rakutenie ... Dostałbyś należną porcję hejtów i życzeń nagłej bolesnej śmierci, i wtedy mógłbyś naszych szczerozłotych kolegów uspokoić : ... bo jeszcze tam niczego nie kupiłem, choć raz próbowałem ... ![]() |