Taki zegareczek znalazłem na WUS, firma pochodzi z Singapuru i produkuje takie cuda.
Specifications
Scratch-proof Sapphire Crystal with Strong Anti-reflective Coating
Movement: Sea Gull movement ST21, 28,800 BPH
45mm Strong Construction Stainless Steel Case
5mm thick, 24mm Vintage Strap with Stainless Steel Buckle.
Glossy Wooden Box with leather cushion
RCO Green 5.0 Lumination (last up to 6-8 hours)
1 Year Warranty ( Please refer to the warranty card for details
stronka firmowa
http://www.reedsco.com/20...se-watches.html
Wszystko jest tak jak w porządnym zegarku powinno być, dobre wykonanie, świetnie świeci, tylko ta cena,320 dolarów singapurskich.
Fotki ze strony producenta i z WUS
Odpowiedz do tematu
: REEDSCO Max Visibility II
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-07-21, 12:48, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-07-21, 12:48, w całości zmieniany 2 razy
:
Sie mnie podobuje i to bardzo
:
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-07-21, 12:49, w całości zmieniany 1 raz
Ładny, b. podoba mi się niebieska tarcza. Sprzedają również ten model na E-Bay ( TUTAJ ). Cena $270 plus koszty wysyłki.
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-07-21, 12:49, w całości zmieniany 1 raz
:
Patrzę, patrzę ... ... patrzę jeszzce raz ... ... no nic mi się w tym zegarku nie podoba. Może wskazówki fajne ale bez sekundowej. Koperta mogłaby być ale ta osłona koronki i sama koronka są obrzydliwe. Tarcza niby fajna ale efekt robi tylko gruba warstwa luminovy. I do tego 750PLN ... jestem na nie
Foch und Ch.
:
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-07-21, 12:57, w całości zmieniany 2 razy
Tarcza jest czarna, to szafir daje taki niebieski efekt.
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-07-21, 12:57, w całości zmieniany 2 razy
:
Dam 200 ...
:
Kuba, nie odnajdujesz w nim pewnych akcentów dobrze Ci znanych z pewnego małego zegarka którego jesteś posiadaczem , a którego trudna nazwa wyleciała mi z pamięci
Koledzy na WUS , hejtują ten zegareczek aż miło
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-07-21, 12:59, w całości zmieniany 1 raz
kubama napisał/a: |
Patrzę, patrzę ... ... patrzę jeszzce raz ... ... no nic mi się w tym zegarku nie podoba. Może wskazówki fajne ale bez sekundowej. Koperta mogłaby być ale ta osłona koronki i sama koronka są obrzydliwe. Tarcza niby fajna ale efekt robi tylko gruba warstwa luminovy. I do tego 750PLN ... jestem na nie |
Kuba, nie odnajdujesz w nim pewnych akcentów dobrze Ci znanych z pewnego małego zegarka którego jesteś posiadaczem , a którego trudna nazwa wyleciała mi z pamięci
Koledzy na WUS , hejtują ten zegareczek aż miło
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-07-21, 12:59, w całości zmieniany 1 raz
:
ja znalazłem jedną rzecz która mi się podoba
Pasek :mniam:
kubama napisał/a: |
Patrzę, patrzę ... ... patrzę jeszzce raz ... ... no nic mi się w tym zegarku nie podoba. Może wskazówki fajne ale bez sekundowej. Koperta mogłaby być ale ta osłona koronki i sama koronka są obrzydliwe. Tarcza niby fajna ale efekt robi tylko gruba warstwa luminovy. I do tego 750PLN ... jestem na nie |
ja znalazłem jedną rzecz która mi się podoba
Pasek :mniam:
:
Też z całej prezentacji największe wrażenie zrobił na mnie pasek
:
...nawet się podoba, ale jak zwykle "ale":
- koronka jest beznadziejna
- osłona koronki jeszcze bardziej beznadziejna
- no i mógłby być matowy
...reszta jest super, bardzo mi się podoba wskazówka sekundowa i indeksy, krój czcionki też jest fajny, wyluzowany taki.
- koronka jest beznadziejna
- osłona koronki jeszcze bardziej beznadziejna
- no i mógłby być matowy
...reszta jest super, bardzo mi się podoba wskazówka sekundowa i indeksy, krój czcionki też jest fajny, wyluzowany taki.
:
A na mnie luminova.
Koronka wywołuje we mnie dziwne skojarzenia.
Ale co tu dużo mówić - mieli chłopaki pomysł i wcielili go w czyn. Chwali się to, chwali.
wahin napisał/a: |
Też z całej prezentacji największe wrażenie zrobił na mnie pasek |
A na mnie luminova.
Koronka wywołuje we mnie dziwne skojarzenia.
Ale co tu dużo mówić - mieli chłopaki pomysł i wcielili go w czyn. Chwali się to, chwali.
:
Ostatnio zmieniony przez PetahTikva 2010-07-23, 13:31, w całości zmieniany 1 raz
A mi koronka kojarzy się z Breitlingami Chronomat dlatego jej nie skrytykuję . Przynajmniej jest oryginalna....przypomina...hmmm...nie.. nie to mi przypomina pocisk. bullet ....ale moletowanie skromne...kręcenie nią chyba przez klucz francuski tylko wchodzi w grę. Ogólnie zegarek trochę bez jaj brak pomysłu na ciekawą tarczę i wskazówki.
PS. Mam na niego nazwę.....Łechtaczkowiec
PS. Mam na niego nazwę.....Łechtaczkowiec
Ostatnio zmieniony przez PetahTikva 2010-07-23, 13:31, w całości zmieniany 1 raz
:
Cene ciachnac, przy oslonie koronki "dremelem" podzialac i miodek ze szmalcem
A cyferblacik mi sie widzi
A cyferblacik mi sie widzi
Noze tez lubie
:
Odpowiedz do tematu
Wszystko ma fajne poza koronką, która chyba zegarki pomyliła