Odpowiedz do tematu
:
A u mnie nie - ale popróbuję i tego
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Zawsze osoba może sobie odkupić, pełno ich w necie i ceny umiarkowane
Santino napisał/a: |
Miałem kiedyś fajną Bulovę i za bezcen oddałem |
Zawsze osoba może sobie odkupić, pełno ich w necie i ceny umiarkowane
:
a ja bym się wstydził nosić zegarek z taka nazwą
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Stary Bulova zapewne też nie chciałby nosić zegarka marki Ciniol
Gbzzz.
Ciniol napisał/a: |
a ja bym się wstydził nosić zegarek z taka nazwą |
Stary Bulova zapewne też nie chciałby nosić zegarka marki Ciniol
Gbzzz.
:
gooopiś pingfinie
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Burpf (onomatopeja potrawienna)
G.
gooopiś pingfinie |
G.
:
Jacek. napisał/a: |
Stary Bulova zapewne też nie chciałby nosić zegarka marki Ciniol |
:
nie chcemy wiedzieć z której strony/otworu wydobyła/wycharczała się ona onomatopeja
[ Dodano: 2014-09-04, 18:15 ]
Moderacja musi odejść
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-09-04, 17:15, w całości zmieniany 1 raz
Jacek. napisał/a: |
G. |
nie chcemy wiedzieć z której strony/otworu wydobyła/wycharczała się ona onomatopeja
Tomek napisał/a: |
Obrazek |
Moderacja musi odejść
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-09-04, 17:15, w całości zmieniany 1 raz
:
Ze wszechmiar rozsądnie
Uwolnić bąka !
Gboo.
nie chcemy wiedzieć z której strony/otworu wydobyła/wycharczała się ona onomatopeja |
Ze wszechmiar rozsądnie
Cytat: | ||
Moderacja musi odejść |
Uwolnić bąka !
Gboo.
:
taki kamerton mi się prztyplątał, brzydal jest straszny, jeden z bardziej upiornych zegarków jeśli chodzi o image
a czy ktoś mi powie czy faktycznie muszę szzukać baterii o obniżonym napięciu do 1,35 ?? bo na 1,55 śmiaga aż miło i trzyma czas .
a czy ktoś mi powie czy faktycznie muszę szzukać baterii o obniżonym napięciu do 1,35 ?? bo na 1,55 śmiaga aż miło i trzyma czas .
:
Trochę rzdziecki z wyglądu
Jeżeli część elektryczna nie jest przerobiona, to rzeczywiście może się okazać, że za miło mu się śmigało. Nie wytrzymuje "popychacz" koła głównego (ma na końcu przyklejony kamień).
Problem nie leży w samym napięciu; chodzi głównie o rezystancję wewnętrzną baterii (czyli po ludzku wydajność prądową). Jako zamiennik oryginalnej baterii rtęciowej typu 343 Ranfft podaje 344 (srebrową). Wuele zegarków, które były noszone w latach 80 i 90, jest dostosowanych do tych zamienników.
Gboo.
mikimeen napisał/a: |
taki kamerton mi się prztyplątał, brzydal jest straszny, jeden z bardziej upiornych zegarków jeśli chodzi o image |
Trochę rzdziecki z wyglądu
Cytat: |
a czy ktoś mi powie czy faktycznie muszę szzukać baterii o obniżonym napięciu do 1,35 ?? bo na 1,55 śmiaga aż miło i trzyma czas . |
Jeżeli część elektryczna nie jest przerobiona, to rzeczywiście może się okazać, że za miło mu się śmigało. Nie wytrzymuje "popychacz" koła głównego (ma na końcu przyklejony kamień).
Problem nie leży w samym napięciu; chodzi głównie o rezystancję wewnętrzną baterii (czyli po ludzku wydajność prądową). Jako zamiennik oryginalnej baterii rtęciowej typu 343 Ranfft podaje 344 (srebrową). Wuele zegarków, które były noszone w latach 80 i 90, jest dostosowanych do tych zamienników.
Gboo.
:
...no... piękny nie jest ...ale każdy zegar jest przedni jeżeli cieszy... nawet bakteria
...graty
mikimeen napisał/a: |
taki kamerton mi się prztyplątał, brzydal jest straszny, jeden z bardziej upiornych zegarków jeśli chodzi o image
|
...no... piękny nie jest ...ale każdy zegar jest przedni jeżeli cieszy... nawet bakteria
...graty
:
no za piękny to ona nie jest, tak szczerze to taki odpustowy zegarek, co łamerykanów palło aby taką maszkarę wyprodukować, jedyne co mi się w niej podoba to to bzyczenie
:
Odpowiedz do tematu
W czasach jej młodości była odlotowym zegarkiem.
G.
G.