Odpowiedz do tematu
:
ależ piękny zegarek - podziwiam
:
świetna robota, zegarek zjawiskowy
:
Pilnie wyszło , gratulacje
:
Zbieram szczękę z podłogi. Mistrzostwo.
Chyba już tu byłem?
:
fajny zegar wyszedł
:
Świetnie wyszło. Dziś chyba wezmę sie za wiercenie dziur w tarczy do mołni. Znakomity pomysł. Mam kilka mechanizmów, tarcz, wałków i .... tylko koperty mi brakuje. Ale to nie przeszkadza w wierceniu
po skończonej partii i królowie,
i zwykłe pionki składane są do tego samego pudełka
i zwykłe pionki składane są do tego samego pudełka
:
Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2014-09-18, 15:12, w całości zmieniany 1 raz
Jeszcze raz dzięki
chgreg, wierć, jak coś wyjdzie to o kopertę u majfrendów nie trudno
Tylko się pochwal później!
chgreg, wierć, jak coś wyjdzie to o kopertę u majfrendów nie trudno
Tylko się pochwal później!
Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2014-09-18, 15:12, w całości zmieniany 1 raz
:
Świetna tarcza, gratulację . A nie myslaeś nad jakimś logo (najlepiej świecącym)?
:
A pewnie, że myślałem ale domowymi sposobami nic w tej materii nie zdziałam. Tu trzebaby jakieś CNC albo laserowo, a założenie było takie, że tarczę sam dziergam.
Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2014-09-19, 14:09, w całości zmieniany 1 raz
ICE napisał/a: |
Świetna tarcza, gratulację . A nie myslaeś nad jakimś logo (najlepiej świecącym)? |
A pewnie, że myślałem ale domowymi sposobami nic w tej materii nie zdziałam. Tu trzebaby jakieś CNC albo laserowo, a założenie było takie, że tarczę sam dziergam.
Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2014-09-19, 14:09, w całości zmieniany 1 raz
:
Fixxxer, w jakiej temperaturze piekłeś śrubki?
tarcza wypas, mi podobają się wszystkie przestrzenne faktury, mówisz, że to sprayem po prostu?
ja podobny efekt uzyskałem jak za gęstą farbę do aerografu zapakowałem i pluł trochę
tarcza wypas, mi podobają się wszystkie przestrzenne faktury, mówisz, że to sprayem po prostu?
ja podobny efekt uzyskałem jak za gęstą farbę do aerografu zapakowałem i pluł trochę
:
BTW: któryś z kumotrów pokazywał tu technologię elementów fototrawionych (jak do modeli) w wydaniu kuchennym.
Gb.
Fixxxer napisał/a: |
A pewnie, że myślałem ale domowymi sposobami nic w tej materii nie zdziałam. Tu trzebaby jakieś CNC albo laserowo, (...) |
BTW: któryś z kumotrów pokazywał tu technologię elementów fototrawionych (jak do modeli) w wydaniu kuchennym.
Gb.
:
Jestem pod wrazeniem - az sobie bronka otworzylem z tej okazji. Gratuluje koledze.
Silicon
:
Zgłębiałem już trochę temat fotowytrawiania i myślę, że kiedyś pokombinuję w tym temacie, ale najpierw muszę opanować Corela, żeby kliszę zaprojektować.
Dzięki Bronek to bardziej na cześć naszym mistrzom świata.
[ Dodano: 2016-01-24, 20:52 ]
Jak spamować to po całości. Także tu.
Odpowiedz do tematu
Jacek. napisał/a: | ||
BTW: któryś z kumotrów pokazywał tu technologię elementów fototrawionych (jak do modeli) w wydaniu kuchennym. Gb. |
Zgłębiałem już trochę temat fotowytrawiania i myślę, że kiedyś pokombinuję w tym temacie, ale najpierw muszę opanować Corela, żeby kliszę zaprojektować.
Silicon napisał/a: |
Jestem pod wrazeniem - az sobie bronka otworzylem z tej okazji. Gratuluje koledze. |
Dzięki Bronek to bardziej na cześć naszym mistrzom świata.
[ Dodano: 2016-01-24, 20:52 ]
Jak spamować to po całości. Także tu.