FXR's Moon
Odpowiedz do tematu

:
ależ piękny zegarek - podziwiam

:
świetna robota, zegarek zjawiskowy

:
Zbieram szczękę z podłogi. Mistrzostwo.

Chyba już tu byłem?
Maras68
[Usunięty]
:
fajny zegar wyszedł pifko

:
Świetnie wyszło. Dziś chyba wezmę sie za wiercenie dziur w tarczy do mołni. :D Znakomity pomysł. Mam kilka mechanizmów, tarcz, wałków i .... :głową w mur: tylko koperty mi brakuje. Ale to nie przeszkadza w wierceniu hmmm

po skończonej partii i królowie,
i zwykłe pionki składane są do tego samego pudełka
:
Jeszcze raz dzięki pifko

chgreg, wierć, jak coś wyjdzie to o kopertę u majfrendów nie trudno :)
Tylko się pochwal później!

Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2014-09-18, 15:12, w całości zmieniany 1 raz
:
Świetna tarcza, gratulację pifko . A nie myslaeś nad jakimś logo (najlepiej świecącym)?

:
ICE napisał/a:
Świetna tarcza, gratulację pifko . A nie myslaeś nad jakimś logo (najlepiej świecącym)?

A pewnie, że myślałem ale domowymi sposobami nic w tej materii nie zdziałam. Tu trzebaby jakieś CNC albo laserowo, a założenie było takie, że tarczę sam dziergam. :)

Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2014-09-19, 14:09, w całości zmieniany 1 raz
:
Fixxxer, w jakiej temperaturze piekłeś śrubki?
tarcza wypas, mi podobają się wszystkie przestrzenne faktury, mówisz, że to sprayem po prostu?
ja podobny efekt uzyskałem jak za gęstą farbę do aerografu zapakowałem i pluł trochę

:
Fixxxer napisał/a:

A pewnie, że myślałem ale domowymi sposobami nic w tej materii nie zdziałam. Tu trzebaby jakieś CNC albo laserowo, (...)

BTW: któryś z kumotrów pokazywał tu technologię elementów fototrawionych (jak do modeli) w wydaniu kuchennym.

Gb.

:
Jestem pod wrazeniem - az sobie bronka otworzylem z tej okazji. Gratuluje koledze.

Silicon
:
Jacek. napisał/a:
Fixxxer napisał/a:

A pewnie, że myślałem ale domowymi sposobami nic w tej materii nie zdziałam. Tu trzebaby jakieś CNC albo laserowo, (...)

BTW: któryś z kumotrów pokazywał tu technologię elementów fototrawionych (jak do modeli) w wydaniu kuchennym.

Gb.

Zgłębiałem już trochę temat fotowytrawiania i myślę, że kiedyś pokombinuję w tym temacie, ale najpierw muszę opanować Corela, żeby kliszę zaprojektować.

Silicon napisał/a:
Jestem pod wrazeniem - az sobie bronka otworzylem z tej okazji. Gratuluje koledze.

Dzięki :) Bronek to bardziej na cześć naszym mistrzom świata. :)

[ Dodano: 2016-01-24, 20:52 ]
Jak spamować to po całości. Także tu. :)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum