FXR's Moon
Odpowiedz do tematu

Sylwek
[Usunięty]
:
Fixxxer, ja się stąd wypisuję Panie Kolego, gdyż nie mam zamiaru zbierać resztek swego zgryzu z podłogi .....

:
Pod rozgwieżdzonym niebem wskazówki umieściłeś , szacunek za pomysł bardzo dobry

... i graty za wykonanie pifko

:
Radek - mistrz :!: cool :shock: :shock:

Fixxxer napisał/a:
...Sorry za wszelakie literówki i błędy (Fazi, zapraszam...)

Aż mi głupio :oops: - ale dwa (zauważone - i chyba tylko tyle) wytknę, bo nie uchodzi w takim wątku o taaakim zegarku...
Fixxxer napisał/a:
...skonstruowanym na prędce namiocie...

hmmm naprędce, naprędce, naprędce ;)
Fixxxer napisał/a:
...wydmuchanie koperty, montarz, wałek z koronką,...

hmmm montaż, montaż, montaż ;)

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

..........jest moc pifko

:
Radek - projekt, realizacja, relacja i efekt końcowy - po prostu mega :shock:
Graty!

Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
Dzięki kumotry za te superlatywy pifko Od razu chce się robić :)

prezesso, niestety nie znam technologii domowego lumowania tego typu wskazówek. Chyba sie nie da, choć próby były, żeby przynajmniej końcówki zrobić świecące.
Rzeczywiście szkoda, że indeks 9 nie wpisuje się w subtarczkę sekudnika ale wtedy musiałaby być dużo większa, a tego nie chciałem. Ot taki kompromis, aż tak bardzo nie razi. :)

Santino, jakie wskazówki? Pewnie, że do Ciebie napiszę :)) A jakbyś dał się skorumpować na jeszcze jeden wałek to byłoby jeszcze bardziej zajebibi. ;) Już następny projekt w głowie, a poza tym ta oryginalna tarcza od Mołni tak mi się podoba, że na pewno i takie coś powstanie. Do zo w Manu. pifko

Sylwek, nie przesadzaj. Zamiast się wypisywać to do roboty się bierz :P Sam coś takiego robiłem pierwszy raz więc dla chcącego nic trudnego.

Fazi, wiedziałem, że mogę na Ciebie liczyć. pifko

Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2014-09-12, 08:26, w całości zmieniany 2 razy
:
Fixxxer, łooo ja cię :shock: efekt powalił mnie. Graty pifko

:
Robi wrazenie- zegarek i nakład pracy :))

:
Radek a mówili że ty tylko paski umiesz szyć a ty im pokazałeś i wiem że to nie jest twoje ostatnie słowo pifko

:
Radekjestem pod wrażeniem pifko

:
Świetny pomysł i wykonanie - chylę czoła...

"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
Jakieś wskazówki z miejscem na lumę by się przydały :idea:
Bardzo fajnie Ci to wyszło.

:
Dobra robota-gratuluję :)

:
Fixxxer Radzio takie pytanie bo teraz zauważyłem, jak dużą tarczę użyłeś 38mm czy 39mm bo chyba dobrze wiedzę że to tarcza z Molni :P

Do tej koperty idealnie pasuje 39mm tylko te tarcze mają zagłębienie pod sekundnik (sub-tarcza)... Mam zrozumieć że wypolerowałeś aż do tej grubości tarczy, czy użyłeś 38mm?

:
Jeszcze raz dzięki wszystkim za krzepiące opinie pifko
Po takich komentarzach trzeba się będzie wziąć za kolejny projekt :)

MirekArican, tak, to jest tarcza z Mołni i może Cię zaskoczę ale gładkie tarcze 39 mm (bez zagłębienia) też występują i właśnie takiej użyłem. :)

Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2014-09-14, 20:57, w całości zmieniany 2 razy
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum