dziękuje
albo ja czegoś nie zauważam albo nie ma specjalnej grupy dla miłośników Gschocków i ProTreków może warto byłoby założyć taką jeśli zakładamy to ja idę na Prezesa żebym mógł paru łachów nie przyjąć do bandy
jakieś propozycje co do nazwy ? Załoga G?
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-09-05, 10:27, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-09-05, 10:27, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
proszzzz
Pozdrawiam,
Wojtek
Wojtek
:
dzieki ale ten mój post powyżej to już jest po podbiciu
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Się gupio nie pyta, tylko zakłada jak chce być prezesem
Na sekretarkę se weźmie dmuchaną, kierowca też już jest nie ma co, silna grupa.
Bier się do roboty, bo jak sam nie założysz, to ja sie za to wezmę, a wtedy dmuchanej nie przyjmę
Na sekretarkę se weźmie dmuchaną, kierowca też już jest nie ma co, silna grupa.
Bier się do roboty, bo jak sam nie założysz, to ja sie za to wezmę, a wtedy dmuchanej nie przyjmę
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Ostatnio zmieniony przez Wintergreen 2014-09-05, 10:53, w całości zmieniany 1 raz
Załoga G to były te niefanatycznie męskie osoby w długich skórzanych butach i obcisłych kombinezonach??
Ostatnio zmieniony przez Wintergreen 2014-09-05, 10:53, w całości zmieniany 1 raz
Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-09-05, 11:09, w całości zmieniany 3 razy
ooo mamy już pierwszego kandydata do odrzucenia wniosku o przyjęcie
Edit : to dotyczyło Goldboya
Edit 2 : w zasadzie Wintergreen nierozsądnym wpisem też pogrzebał swe szanse na aneks
Edit : to dotyczyło Goldboya
Edit 2 : w zasadzie Wintergreen nierozsądnym wpisem też pogrzebał swe szanse na aneks
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-09-05, 11:09, w całości zmieniany 3 razy
:
A jaj ktoś nie ma G tylko prawie G to zostanie członkiem, czy nie
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Wydzieliłem Wam oddzielny, szpamerski wątek
Jego Magnificencjo, mua się nie zapisze
Dmuchana na Prezesa
Ciniol napisał/a: |
żebym mógł paru łachów nie przyjąć do bandy |
Jego Magnificencjo, mua się nie zapisze
Dmuchana na Prezesa
:
Usilnie niniejszym siem wpraszam do załogi G. Dwa Shocki u mnie na pokładzie, jeden u mojej pani i kolejny kurrrrrrrr na cle od dwóch dni co mu za dobrze nie wróży
:
Za podbicie i ja się wpraszam z moim czerwońcem
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Jego Magnificencjo jaki kolorek przewidujesz Jakiby nie był ja chcę nadal bialy.
Jego Magnificencjo może czas na zmianę Nicka
Jego Magnificencjo może czas na zmianę Nicka
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Dorian06, do kolejnej grupy się wcinasz bez uprawnień?
Mam nadzieję że prezes będzie twardy i nie przyjmie.
A nieee, o czym ja nawet piszem, na pewno Cię przyjmie
Mam nadzieję że prezes będzie twardy i nie przyjmie.
A nieee, o czym ja nawet piszem, na pewno Cię przyjmie
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
kolorka osobnego to raczej nie przewidujemy - zostają te co były bo za dużo zamieszania jak jeden będzie chciał nowy a inny zostać przy starym
:
Ciniol, tyle czasu na forum i nie wie, że nie zmieni kolorku bo świeża grupa
Najładniejszy kolor i tak zajęty
Najładniejszy kolor i tak zajęty
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Odpowiedz do tematu
Sebastian napisał/a: |
Dorian06, do kolejnej grupy się wcinasz bez uprawnień? ... |