Erolek, aż serce rośnie, motywując, że jak inny potrafią to ja z czasem też coś wykombinuję
gratulację!
Odpowiedz do tematu
:
"Na pewno nie wszystko, co warto, to się opłaca, ale jeszcze pewniej (…) nie wszystko, co się opłaca, to jest w życiu coś warte. "
23 października 2007
Władysław Bartoszewski
23 października 2007
Władysław Bartoszewski
:
Eryk rewelka. Kombinowałem z pół roku z kładzeniem lumy, ale efektów nikonu mi pokażę. Odpuściłem
:
No proszę, nie mogli tak od razu zrobić? Tylko jakieś dziadostwo wypuścili
Wygląda bardzo ładnie
Wygląda bardzo ładnie
:
Eryk, zegarek wygląda dużo lepiej niż to z gazetki.
Ja bym jeszcze walnął lekki stfoantyk, czyli sepiowy lakier na tarczę. No ale to takie moje dziwactwo.
GFC.
Ja bym jeszcze walnął lekki stfoantyk, czyli sepiowy lakier na tarczę. No ale to takie moje dziwactwo.
GFC.
:
Dzięki za opinie.
Tarczy postarzał nie będę, bo ma być do zabaw w rekonstrukcje - czyli ma udawać zegarek z lat 40-tych. Wtedy on był nowy.
Pozdrawiam
Eryk
Jacek. napisał/a: |
Eryk, zegarek wygląda dużo lepiej niż to z gazetki.
Ja bym jeszcze walnął lekki stfoantyk, czyli sepiowy lakier na tarczę. No ale to takie moje dziwactwo. GFC. |
Dzięki za opinie.
Tarczy postarzał nie będę, bo ma być do zabaw w rekonstrukcje - czyli ma udawać zegarek z lat 40-tych. Wtedy on był nowy.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
W takim razie sam musiszsię troszkę awansować - może jaka korona na pagonach, albo co?
Gboo.
Erolek napisał/a: |
Tarczy postarzał nie będę, bo ma być do zabaw w rekonstrukcje - czyli ma udawać zegarek z lat 40-tych. Wtedy on był nowy. Pozdrawiam Eryk |
W takim razie sam musiszsię troszkę awansować - może jaka korona na pagonach, albo co?
Gboo.
:
Nie ta armia. Co najwyżej mogę sobie kaloryfer na ramieniu zrobić:
Pozdrawiam
Eryk
W takim razie sam musisz się troszkę awansować - może jaka korona na pagonach, albo co? Gboo. |
Nie ta armia. Co najwyżej mogę sobie kaloryfer na ramieniu zrobić:
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Gacie mogą spadać.
Choć to podobno przypadłość świeżo awansowanych na wschodzie
Gb.
Erolek napisał/a: |
Nie ta armia. Co najwyżej mogę sobie kaloryfer na ramieniu zrobić: Eryk |
Gacie mogą spadać.
Choć to podobno przypadłość świeżo awansowanych na wschodzie
Gb.
:
Ostatnio zmieniony przez Borewicz 2014-08-20, 21:21, w całości zmieniany 1 raz
Eryk, kapitalna robota! Jeszcze koronki może poszukaj odpowiedniej.
Super tutek, bajdełej!
P.S. I uszy potraktuj dremelkiem.
Super tutek, bajdełej!
P.S. I uszy potraktuj dremelkiem.
Ostatnio zmieniony przez Borewicz 2014-08-20, 21:21, w całości zmieniany 1 raz
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
Pochwaliłbyś się, czym i jak cykasz takie piękne fotki
:
Ważne kto i gdzie - tu biały namiot
BTW: spadochron?
Gb.
ślepy jak dupa
BTW: spadochron?
Gb.
ślepy jak dupa
:
Ano, spadochron. Jak się bawić, to na całego.
A fotki cykane Nikonem D3000.
Pozdrawiam
Eryk
BTW: spadochron? |
Ano, spadochron. Jak się bawić, to na całego.
A fotki cykane Nikonem D3000.
Pozdrawiam
Eryk
:
Z Dakoty - jak rekonstrukcja, to rekonstrukcja
J.
J.
:
Fajnie go stuningowałeś, zapewne wymagało to wprawnej ręki przy lumie, ale jak widzę twoje zainteresowania ta zapewne w młodości sklejałeś modele, więc dla ciebie to przysłowiowy pryszcz.
:
Niestety, nie wyrosłem z tego do dzisiaj:
Pozdrawiam
Eryk
Odpowiedz do tematu
Lao Tse napisał/a: |
[...] zapewne w młodości sklejałeś modele, więc dla ciebie to przysłowiowy pryszcz. |
Niestety, nie wyrosłem z tego do dzisiaj:
Pozdrawiam
Eryk