Witam serdecznie,
chcę Paniom i Panom zaprezentować efekty mojej pracy.
W miarę możliwości czasowych postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania.
Pozdrawiam,
Bartek
Odpowiedz do tematu
: Leon Prokop - pracownia zegarmistrzowska
:
Wszystkie to bakteryjki, kwarcoki znaczy się?
:
Kwarcowa Ronda z tego co pamiętam.
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Ostatnio zmieniony przez Leon Prokop 2014-08-18, 19:43, w całości zmieniany 1 raz
tak, na pierwszy front prezentuje kwarce
Są to szwajcarskie ETA.
Są to szwajcarskie ETA.
Ostatnio zmieniony przez Leon Prokop 2014-08-18, 19:43, w całości zmieniany 1 raz
:
Ciekawe koperty. I gratuluję pomysłów.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
a kiedy jakieś divery ?
:
koperta i koronka z pierwszego zegara mi się widzi
perłowa tarcza to już niestety nie moja bajka
ale trzymam kciuki
perłowa tarcza to już niestety nie moja bajka
ale trzymam kciuki
:
Szkoda, że bakterię (bo ja uczulony jestem ) - ale pierwszego i tak na testy bym przytulił
:
Ciekawe. Jakie wielkości kopert, L2L, etc?
:
Wielkości są na stronie. Widziałem 40 mm .
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
............bardzo fajne
:
no szkoda, mam podobnie jak Słoń
Słoniu napisał/a: |
Szkoda, że bateria (bo ja uczulony jestem |
no szkoda, mam podobnie jak Słoń
:
Jakbym miał wybierać, to jednak właśnie perłową bym wybrał, bo ta karbonowa (przynajmniej na zdjęciu) wygląda nieszczególnie
mapet napisał/a: |
...perłowa tarcza to już niestety nie moja bajka... |
Jakbym miał wybierać, to jednak właśnie perłową bym wybrał, bo ta karbonowa (przynajmniej na zdjęciu) wygląda nieszczególnie
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
A może zdradzisz nam jakieś szczegóły z procesu tworzenia zegarka, fragment dokumentacji, fotki z obróbki kopert czy procesu powstawania tarcz. Na forum jest wielu kolegów którzy sami "obsługują" swoje zegarki i takie podpowiedzi są dla "dłubaczy" bardzo cenne. Zresztą każdy z niezależnych producentów mających swoje wątki zdradza co jakiś czas tajemnice swojej zegarkowej alkowy.
:
Odpowiedz do tematu
Być może kwestia kiepskich zdjęć, ale tarcze /nadruki/ i wskazówki wyglądają trochę słabo /jakość/ - szczególnie wersja karbon
s
s