Odpowiedz do tematu
:
Dla mnie też ma to być ostatni nowy zegarek w tym roku. Więc chciałbym, by był zwyczejnie idealny

:
ja sobie spokojnie czekam...
I tak nic innego nie kupię w tym roku
I tak nic innego nie kupię w tym roku

pozdrawiam
w.
---
„przestań pierdolić – żyj złudzeniami” MM
w.
---
„przestań pierdolić – żyj złudzeniami” MM
:
+100
Słoniu napisał/a: |
Ponosić bym ponosił ale wolałbym aby był na tip-top, bo to w sumie będzie prawdopodobnie jedyny zegarek w tym roku. Myślę, że kumoterstwo ma w czym chodzić ![]() |
+100

:
I o to chodzi żeby wieści były. Dobre lub złe ale żeby były.

GG Kosmonauta, GG Żubr, Xicorr FSO M20, Deep Blue Jugg II, TAO, Adriatica, Timex i takie tam pierdoły.

:
Dokładnie, ma być perfekt więc warto jeszcze trochę poczekać skoro to już tyle trwa
:
Perfekt kupisz na Allegro. Od ręki

"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."
E.Stachura " Cała jaskrawość "
E.Stachura " Cała jaskrawość "
:
Fotki może jakieś na osłodę czekania?
ALAMO napisał/a: |
Chopacy,
Nie nerwujtasie ... Walczymy. Ponieważ nasi "szacowni partnerzy" narobili znów więcej siary niż rozwiązań, to i nie ma o czym mówić. Tarcze są poprawione, ale tym razem - dla odmiany - okazuje się że żeby toto zmontować trzeba nabić wskazówkę sekundową za głęboko ![]() Wiecie na czym polega problem ? ![]() Że jakby zlecić Chińczykom zrobienie całego zegarka - to TO nie jest nasza sprawa. Mają rzeźbić tak długo aż będzie pasować. I rzeźbią, i pasuje, i w dupie ![]() Efekt jest wtedy taki jak w ostatniej "akcji", gdzie na 5 szt. przysłanych zegarków z psem na tarczy 5 było z wadami ![]() ![]() A tak, to każda skucha wychodzi dopiero jak to trafi - fizycznie - do Sylwka na biurko. Jak zmontuje jakąś serię i zacznie obserwować ![]() Pamiętajcie, że do tego projektu mamy magazyn pełen części - tarcz, kopert, mechanizmów. Zapłaconych w 100%. I to zarówno do Żubra jak i do Sokoła 1000 ![]() Jesteśmy najbardziej zainteresowani żeby ten projekt skończyć, ale taki wał że odpuścimy na rzeczach istotnych "żeby poszło". Będzie robione aż będzie dobrze ![]() To jest super projekt, przyjęte kompromisy to minimum jakie dało się osiągnąć przy czymś co jest szyte na miarę. Damy radę. |
Fotki może jakieś na osłodę czekania?
:
A proszę.
boff napisał/a: |
Fotki może jakieś na osłodę czekania? |
A proszę.

GG Kosmonauta, GG Żubr, Xicorr FSO M20, Deep Blue Jugg II, TAO, Adriatica, Timex i takie tam pierdoły.

:
Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2014-08-11, 17:41, w całości zmieniany 1 raz
Ile żubr ma w uszach?
Nie chce mi się szukać na 300 stronach spamerki
, a na pierwszej stronie tematu nie ma zebranej specyfikacji.
Nie chce mi się szukać na 300 stronach spamerki

Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2014-08-11, 17:41, w całości zmieniany 1 raz
:
22
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!

:
Krzychu, wrzućcie jakieś zdjęcie kopert, tarcza albo wskazówek... Tęskno mi do żuberka

:
to idź do spożywczego
będzie tu poganiał jak są wakacje i masa wydatków
rowy se pokop pod kanalizacje na działce to Ci przejdzie

rowy se pokop pod kanalizacje na działce to Ci przejdzie

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
O właśnie przypomniałeś mi co bym może jakąś fotkę do działu dorzucił
[ Dodano: 2014-08-11, 22:02 ]
A tak poza tym nie mam o czym pisać recenzji a długi weekend idzie

[ Dodano: 2014-08-11, 22:02 ]
A tak poza tym nie mam o czym pisać recenzji a długi weekend idzie

:
Co prawda brzydal ale sztuka jest sztuka...
Odpowiedz do tematu
Słoniu napisał/a: |
Tęskno mi do żuberka ![]() |

Co prawda brzydal ale sztuka jest sztuka...

Nieczynne z powodu że zamknięte