Odpowiedz do tematu
:
W sumie to jest myśl! Tylko trzeba na tarczy zamiast samolocika Poloneza wkleić.
:
Taki to bym z pewnością kupił z sentymentu - miałem kiedyś Poldka - mój pierwszy samochód...
Blaz napisał/a: |
W sumie to jest myśl! Tylko trzeba na tarczy zamiast samolocika Poloneza wkleić. |
Taki to bym z pewnością kupił z sentymentu - miałem kiedyś Poldka - mój pierwszy samochód...
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
No to grupę docelową już mamy.
:
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-07-09, 19:23, w całości zmieniany 2 razy
Ja też miałem poldka i posiadam w związku z nim naprawdę miłe wspomnienia
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-07-09, 19:23, w całości zmieniany 2 razy
:
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-07-09, 19:24, w całości zmieniany 1 raz
Adam, opowiadaj
Ja też miałem Poloneza FNN w fabrycznym ospojlerowaniu fulwypasrakieta, ospjlerowanie włoskiej firmy montowane w wybranych modelach, miałem go całe trzy miesiące. , ale wspomina bardzo dobrze .
Adam, sorki ale przez pomyłkę wyedytowałem Twój post.
Ja też miałem Poloneza FNN w fabrycznym ospojlerowaniu fulwypasrakieta, ospjlerowanie włoskiej firmy montowane w wybranych modelach, miałem go całe trzy miesiące. , ale wspomina bardzo dobrze .
Adam, sorki ale przez pomyłkę wyedytowałem Twój post.
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-07-09, 19:24, w całości zmieniany 1 raz
:
W moich wspomnieniach jakoś nie mogę przypomnieć sobie spojlerów czy innych bajerów, ale za to pamiętam dość obszerną tylną kanapę
Odpowiedz do tematu
svedos napisał/a: |
|
W moich wspomnieniach jakoś nie mogę przypomnieć sobie spojlerów czy innych bajerów, ale za to pamiętam dość obszerną tylną kanapę