Nowe nabytki
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi

:
agaron, dtox, graty :)

Charlie, gratulacje i pokaż jak tam na żywo on wygląda pifko

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Tomek napisał/a:
agaron, gratki ...

Tylko nie noś za często, bo forumowy elegancik aka Ciniol ma pewne plany związane z tym zegarkiem :złośliwiec:

:D A coś mnie się tam o uszy obiło ;)

Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
kornel91 napisał/a:
Charlie, gratulacje i pokaż jak tam na żywo on wygląda pifko

dzięki, na żywo ma fajniejszy kolor, bardziej głęboki, ciemny i ten brokat tak się nie rzuca w oczy, a w słońcu fajnie się mieni, trzeba go tylko podładować bo miał długą wycieczkę w kartonie :D

agaron graty Huldry pifko

:
Gratuluję nabytków pifko

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Charlie napisał/a:
(...) trzeba go tylko podładować bo miał długą wycieczkę w kartonie :D

Tylko nie kładź go na słońcu bo wyświetlacz straci kolor. ;) Teraz, w środku lata podładuje się przy normalnym noszeniu.

:
Fajny kolor tego G pifko
Huldre muszę na żywo obejrzeć , ale również gratuluję zakupu Agaron .

:
Oryginalny kolor G
pifko pifko pifko

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
No to mamy wysyp G :))

pifko
:
do mnie cos tam dzisiaj przyszlo

:
Jak zwykle bedzie grubo, pokazuj co tym razem upolowales.

:
Jazz-, graty.
selassje, no dawaj te ciekawostki. Jaka pancerna waliza orisa.

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ale dzisiaj obrodziło, graty wszystkim!
Ten zielony G na foto jak dla mnie wygląda mało atrakcyjnie, może na żywo lepij...

:
Za crepasa juz Cie nienawidzę! Niezaleznie od modelu !

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Tomek napisał/a:
Tylko nie noś za często, bo forumowy elegancik aka Ciniol ma pewne plany związane z tym zegarkiem :złośliwiec:

hmmm że co ? nic na ten temat nie wiem :P a po ostatnim rozpadzie bezela G muszą na nowo zdobyć moje zaufanie :D

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ciniol napisał/a:
Tomek napisał/a:

hmmm że co ? nic na ten temat nie wiem :P a po ostatnim rozpadzie bezela G muszą na nowo zdobyć moje zaufanie :D

Że to było nie o Dżi, tylko o nimfie skandynawskiej :))

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

Pełna wersja forum