agaron, dtox, graty
Charlie, gratulacje i pokaż jak tam na żywo on wygląda
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
A coś mnie się tam o uszy obiło
Tomek napisał/a: |
agaron, gratki ...
Tylko nie noś za często, bo forumowy elegancik aka Ciniol ma pewne plany związane z tym zegarkiem |
A coś mnie się tam o uszy obiło
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
dzięki, na żywo ma fajniejszy kolor, bardziej głęboki, ciemny i ten brokat tak się nie rzuca w oczy, a w słońcu fajnie się mieni, trzeba go tylko podładować bo miał długą wycieczkę w kartonie
agaron graty Huldry
kornel91 napisał/a: |
Charlie, gratulacje i pokaż jak tam na żywo on wygląda |
dzięki, na żywo ma fajniejszy kolor, bardziej głęboki, ciemny i ten brokat tak się nie rzuca w oczy, a w słońcu fajnie się mieni, trzeba go tylko podładować bo miał długą wycieczkę w kartonie
agaron graty Huldry
:
Gratuluję nabytków
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Tylko nie kładź go na słońcu bo wyświetlacz straci kolor. Teraz, w środku lata podładuje się przy normalnym noszeniu.
Charlie napisał/a: |
(...) trzeba go tylko podładować bo miał długą wycieczkę w kartonie
|
Tylko nie kładź go na słońcu bo wyświetlacz straci kolor. Teraz, w środku lata podładuje się przy normalnym noszeniu.
:
Oryginalny kolor G
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
do mnie cos tam dzisiaj przyszlo
:
Jak zwykle bedzie grubo, pokazuj co tym razem upolowales.
:
Jazz-, graty.
selassje, no dawaj te ciekawostki. Jaka pancerna waliza orisa.
selassje, no dawaj te ciekawostki. Jaka pancerna waliza orisa.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Ale dzisiaj obrodziło, graty wszystkim!
Ten zielony G na foto jak dla mnie wygląda mało atrakcyjnie, może na żywo lepij...
Ten zielony G na foto jak dla mnie wygląda mało atrakcyjnie, może na żywo lepij...
:
Za crepasa juz Cie nienawidzę! Niezaleznie od modelu !
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
że co ? nic na ten temat nie wiem a po ostatnim rozpadzie bezela G muszą na nowo zdobyć moje zaufanie
Tomek napisał/a: |
Tylko nie noś za często, bo forumowy elegancik aka Ciniol ma pewne plany związane z tym zegarkiem |
że co ? nic na ten temat nie wiem a po ostatnim rozpadzie bezela G muszą na nowo zdobyć moje zaufanie
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Że to było nie o Dżi, tylko o nimfie skandynawskiej
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Ciniol napisał/a: | ||
że co ? nic na ten temat nie wiem a po ostatnim rozpadzie bezela G muszą na nowo zdobyć moje zaufanie |
Że to było nie o Dżi, tylko o nimfie skandynawskiej
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй