...odświeżam.
Odpowiedz do tematu
:
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
...tak
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
jimmy, fajne są i bezele i zegarki
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
Gdyby ktoś chciał wiedzieć jak wyglądają sprężynki i bezel w reedycji Amfibii 1967 to fotki poglądowe są poniżej.
:
Pyk
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
No to patrzcie Melepety jak można rozwinąć się w ciągu 2 lat.
Koleś zaczynał od bezeli do Amfibii, które niewiele miały wspólnego w tymi oryginalnymi.
Sam kupiłem wtedy od niego dwa i narzekałem, że materiał do dupy, że wymiary nie teges, itp.
Z czasem robił coraz lepsze bardziej ambitne projekty - wciąż do Amfibii.
Teraz przyszła kolej na Seiko. Według mnie wstydu nie ma.
http://forum.watch.ru/sho...=62956&page=106
Dla zainteresowanych:
W niedługim czasie pojawi się bezel na Uszatkę
SZACUN. KIBICUJĘ MU Z CAŁEGO SERCA.
.
Koleś zaczynał od bezeli do Amfibii, które niewiele miały wspólnego w tymi oryginalnymi.
Sam kupiłem wtedy od niego dwa i narzekałem, że materiał do dupy, że wymiary nie teges, itp.
Z czasem robił coraz lepsze bardziej ambitne projekty - wciąż do Amfibii.
Teraz przyszła kolej na Seiko. Według mnie wstydu nie ma.
http://forum.watch.ru/sho...=62956&page=106
Dla zainteresowanych:
W niedługim czasie pojawi się bezel na Uszatkę
SZACUN. KIBICUJĘ MU Z CAŁEGO SERCA.
.
:
Całkiem fajnie się te bezele prezentują Ale jak znam realia to koszt zakupu bezela do amfibii będzie porównywalny do zakupu całego nowego zegarka.
:
............jest dobrze
:
:
.....rewelacja
:
Odpowiedz do tematu
Wszystko ma swoją kolej, miejsce i czas.