Chcę Soksę
Co tu dużo mówić - dojrzałem i do tego. I tu pytanie - czy ze ktoś z kumotrów jakieś miejsce w Sieci gdzie Soxy robią na zamówienie?
Gotowy jestem ewentualnie składać sobie sam z części z Dagaza na bazie SKX007, ale w tym celu szukam też zegarmistrza w Warszawie o odpowiednich kompetencjach. Jak ktoś zna takiego kozaka, co zmienia inserty bezela i resztę, to poproszę o info na PW lub w tym wątku:
http://www.czwarty-wymiar...p=802437#802437
Wszelkie inne rady i sugestie mile widziane
Odpowiedz do tematu
: Soxa - gdzie kupić, gdzie złożyć
:
Inserty zmienia się po kozacku w domu, bo to banał.
Sprawy tarcz, wskazówek itp. z całą pewnością ogarnie jeden z Panów Janków - ten nasz forumowy, z Końca Świata (Tarchomin czy coś) i ten drugi, co też się roboty nie boi, z Górczewskiej.
Sprawy tarcz, wskazówek itp. z całą pewnością ogarnie jeden z Panów Janków - ten nasz forumowy, z Końca Świata (Tarchomin czy coś) i ten drugi, co też się roboty nie boi, z Górczewskiej.
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
Na Górczewską na pewno mi bliżej Dzięki!
A na razie mailuję z Strixem
A na razie mailuję z Strixem
:
a wracając do tematu
Soxa na 6309-7040 nie wygląda lepiej?
chyba zapoluję na Typhoona i zmoduję żółwia
Soxa na 6309-7040 nie wygląda lepiej?
chyba zapoluję na Typhoona i zmoduję żółwia
:
za ile można wyrwać używkę w turtle case?
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Ostatnio zmieniony przez bofff 2014-07-02, 11:19, w całości zmieniany 1 raz
150-200 usd, "serwisowane'" z filipin na eBayu
do moda to chyba lepiej części poszukać imo, taniej wyjdzie. Mi ostatnio mechanizm po 16 usd oferowali, a można wsadzić 7s26. Ew. zaptać ich po prostu o kopertę z mechanizmem
soxa silverburst dial 36 usd, bezel 22 usd, wskazówki ok 20 usd.
koperta plus mechanizm ok 100 usd
razem, ok 180 usd, orange albo blue ok 150 usd
do moda to chyba lepiej części poszukać imo, taniej wyjdzie. Mi ostatnio mechanizm po 16 usd oferowali, a można wsadzić 7s26. Ew. zaptać ich po prostu o kopertę z mechanizmem
soxa silverburst dial 36 usd, bezel 22 usd, wskazówki ok 20 usd.
koperta plus mechanizm ok 100 usd
razem, ok 180 usd, orange albo blue ok 150 usd
Ostatnio zmieniony przez bofff 2014-07-02, 11:19, w całości zmieniany 1 raz
:
Zgadzam się, że koperty 6309-7040 wyglądają bardzo fajnie i nie wykluczam, że taką sobie również sprawię.
Tymczasem widziałem się dzisiaj ze Strixem i teraz na nadgarstku jest tak
Radzicie zamawiać szczotkowany mesh czy wrzucić na pomarańczowe Bonetto (którego jeszcze nie mam, ale idzie już i dojść nie może z Portugalii)?
Tymczasem widziałem się dzisiaj ze Strixem i teraz na nadgarstku jest tak
Radzicie zamawiać szczotkowany mesh czy wrzucić na pomarańczowe Bonetto (którego jeszcze nie mam, ale idzie już i dojść nie może z Portugalii)?
:
Jak dla mnie wygląda o niebo lepiej, sam bym sobie takiego złożył tylko brak kasy i musiałbym posiedzieć i poczytać jak się za to zabrac
bofff napisał/a: |
a wracając do tematu
Soxa na 6309-7040 nie wygląda lepiej? Obrazek Obrazek Obrazek chyba zapoluję na Typhoona i zmoduję żółwia |
Jak dla mnie wygląda o niebo lepiej, sam bym sobie takiego złożył tylko brak kasy i musiałbym posiedzieć i poczytać jak się za to zabrac
:
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
przynieś!
:
Odpowiedz do tematu
bofff, zwykle tak robię, tym razem pewnie też się uda... Jeśli się uda przyjść do Kwadratu.
Jan Oborniak
Jan Oborniak