Pytanie typu mechanika - jak to działa:
Tak to molnie
Później autor nabił to na silniczek taki jak jest w zabawkach i nożem do tapet zrobił szatony
Polerka
I gotowe
Jak myślicie ze to WOW - to mnie jeszcze nie rozwaliło ale następne zdjęcia tak:
To zabezpieczanie jest z Asian Unitasa tylko po przeróbce:
Jest obniżone jak widać na fotkach...
Moje pytanie co sądzicie, te szatony chyba nie wpłyną na chód ale zabezpieczanie antywstrząsowe chyba tak... (Mogę się mylić)
Odpowiedz do tematu
: Czy to działa - wasze opinie
:
Odpowiedz do tematu
Wbrew pozorom niechlujności to działać może jako forma stabilizacji,łożyskowania czy czegoś tam ..
jednak ludzie podchodzą do tematu zbyt lapidarnie,dochodząc do wniosku,że jak coś jest małe to i małe są obciążenia
skala obciążeń e tym elemencie jest taka sama,jak w elemencie dużo większym i proporcjonalnie przenoszącym takie obciążenia
reasumując, tak jak słusznie zauważyłeś , pochodzić-pochodzi ,co do wstrząsów szczerze wątpię
jednak ludzie podchodzą do tematu zbyt lapidarnie,dochodząc do wniosku,że jak coś jest małe to i małe są obciążenia
skala obciążeń e tym elemencie jest taka sama,jak w elemencie dużo większym i proporcjonalnie przenoszącym takie obciążenia
reasumując, tak jak słusznie zauważyłeś , pochodzić-pochodzi ,co do wstrząsów szczerze wątpię