Shanghai Military
Odpowiedz do tematu

:
Blaz napisał/a:
... ten Seiko znaczy się. :mrgreen: :mrgreen:

...możesz Pan nie czuć się bezpiecznie na ulicach ......

Blaz
[Usunięty]
:
Nie boję się, w mieście jeżdżę tylko tramwajami. :mrgreen:

:
Blaz napisał/a:
Nie boję się, w mieście jeżdżę tylko tramwajami. :mrgreen:

...%$#@ no akurat na to nie mam wpływu, ale poślę moich ludzi to coś wymyślą, oponę przebiją albo co innego

:
Piekny przyklad jak z bohatera mozna znizyc sie do zera a wszystko przez jedno male zero : )

"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Podoba mi sie ta nedzna ( o sorry 130 $ baksow to duzo :) to moze nie nedzna) podrupka seiko :mrgreen:

:
Wiedziałem że gdzieś mam :twisted:

Patrzajta na funkier orydżinal protoplastę :

:
Zajebiaszczy chce takiego kiedys :twisted:

sagvartok
[Usunięty]
:
Mówta co chceta - ja tam wole starego :)

Blaz
[Usunięty]
:
Tylko że ten stary oryginał kosztuje 1000 (słownie: tysiąc) dolarów. I tym razem na pewno nie pomyliłem cenę podając. :mrgreen:

sagvartok
[Usunięty]
:
Blaz napisał/a:
Tylko że ten stary oryginał kosztuje 1000 (słownie: tysiąc) dolarów. I tym razem na pewno nie pomyliłem cenę podając. :mrgreen:

Bo ich tylko 30000 sztuk wyszło. Ja tam wierzę w swoje szczęście, choć bazarki chińskie juz nie takie jak jeszcze 5-8 lat temu :(

Blaz
[Usunięty]
:
Tu porównanie ze znanym nam już Zuanem:

:
Kumotrowie ...

pojawiło sie to cudo na zatoce ... ja nie kupię ze względu na przejściową suszę ale może ktoś będzie zainteresowany zanabyciem.

LINK

:
Było już dawno... Tzn wted gdy ten wątek powstał :)

Marcin

-----------------------------------------------------------
G. Gerlach - polskie zegarki
:
Witam,
Wiecie co - ja nie zauwazylem tego watku :oops: :oops: , ale zegarek jak najbardziej :wink: :wink: i juz zdazylem sie skontaktowac ze Sprzedajacym (dlaczego tak drogo :smile: :smile: ) W odpowiedzi padlo jednak cos zachecajacego (mozliwosc negocjacji ceny przy hurtowym zakupie :idea: :idea: i ewentualnie bez wypasionego box'a).
Mialem wlasnie zalozyc nowy watek i... znalazlem niniejszy :wink: :wink:
To co - nastepna lista "50 wspanialych" :?: Ciekawe (bo nie drazylem tematu) od ilu sie zaczyna ten hurt :?:

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

:
Oooo? Ciekawe wieści! Zakładaj temat!! :mrgreen:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum