Moja żona, jako pracownik wodociągów, wyraża zdecydowany sprzeciw wobec ubliżania wodomierzom
Choć osobiście przyznać muszę, że coś w sobie ta bestia ma. Każda potwora znajdzie amatora lub jak mawia mój kolega: różne są gusta - jedni hodują znaczki, drudzy zbierają rybki
A w kwestii specyficznego piękna - na Allegro wypatrzyłem dziś takie cuś! I podoba mi się, a co!
Odpowiedz do tematu
:
...all we do is eliminate our future with the things we do today.
Money is our incentive now so that makes it okay.
:
Usta Mariana?
: Re: Ciekawostka Jialilei
zanim Blaz znalazł o ja kupiłem na wniosek syna który nie chciał mi odpuścić - mimo, że zniechęcałem. Na razie robi godzinę do przodu na dwa dni. Może jak bateria mu nieco padnie to zwolni?
Blaz napisał/a: |
Znalazłem takie coś. Dosyć ciekawe coś.
|
zanim Blaz znalazł o ja kupiłem na wniosek syna który nie chciał mi odpuścić - mimo, że zniechęcałem. Na razie robi godzinę do przodu na dwa dni. Może jak bateria mu nieco padnie to zwolni?
:
Wywołujesz złe duchy z przeszłości?
Usta Mariana? |
Wywołujesz złe duchy z przeszłości?
:
Kadariusowi pasowałby do misiurki i hełmu.
...all we do is eliminate our future with the things we do today.
:
Ten duch już niegroźny jest.
Kubek, to czekamy na recenzję.
wahin napisał/a: | ||
Wywołujesz złe duchy z przeszłości? |
Ten duch już niegroźny jest.
Kubek, to czekamy na recenzję.
:
ja go kurde zrecenzuję!!!!! nie pominę!!!!!! oj, nie!!!!! ale zaletę ma - jak nim rzucić i trafić w cel to guza nabije jak nic!
:
a i jeszcze jedno - kupiłem go taniej bo kazałem do ceny doliczyć wysyłkę i sprzedawca chętnie zaakceptował. Tak więc- jeśli ktoś chętny nie zrażajcie się wysoką ceną :):)
:
No właśnie. Wysoka cena to jedyna wada tego zegarka.
:
jak wysoko sobie cenię kontakt z Tobą to naprawdę nie wyprowadzaj mnie z równowagi w sprawie tego co to ty się domyślasz a ja już wiem bo mam
Odpowiedz do tematu
No właśnie. Wysoka cena to jedyna wada tego zegarka. |
jak wysoko sobie cenię kontakt z Tobą to naprawdę nie wyprowadzaj mnie z równowagi w sprawie tego co to ty się domyślasz a ja już wiem bo mam