Baby Tuna?
Odpowiedz do tematu

: Baby Tuna?
Chociaż z dostępnością ciężko to pogdybać sobie zawsze można, więc zwracam się z zapytaniem, które dziecko tuńczyka byście wybrali :))

1.

2.

:
Jak dla mnie nr 2 :) Klasycznie :)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
SRP453 jest do kupienia, ale jakbym miał wybór to zdecydowanie dwójka

http://www.ebay.com/itm/N...h-/221384287968

http://www.amazon.com/Sei...3/dp/B00EA03GRK

:
Blue da ba dee :))

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

:
Głos mój na blue

:
Charlie, no niby SRP453 do kupienia, ale SRP227 gdy był dostępny to chodziła za ~220$ :P

goTomek, tak czułem :))

Antigalacticos, jak dla mnie klasyczny na tym zdjęciu całkiem korzystnie wygląda ;)

:
Dwójeczka po mojemu

Ale jedynka przez mesh nie traci trochę w porównaniu do szykowanej branży dwójeczki?

Ostatnio zmieniony przez Tro 2014-05-26, 05:55, w całości zmieniany 1 raz
:
Lubie niebieski ale tutaj stawiam na klasyke

:
Blue. Tylko zmieniłbym kołnierz na stalowy i brązowy pasek go niego założył.

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
.................tylko 2-a

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
Maras68
[Usunięty]
:
wybrałbym Tunaka nr 1 - blue pifko

:
Klasycznie dwojka. Zagadaj ze Spinnerem moze Ci sprzeda swojego, on juz ma ze stalowym ringiem.

Ostatnio zmieniony przez Michał 2014-05-26, 07:31, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał, z ciekawości do Spinnera napiszę, chociaż ja na jego miejscu bym się nie pozbył ;)

To może jeszcze dorzucę zdjęcia obu z docelowym kołnierzem

:
Te zdjęcia potwierdzają, że niebieski jest lepszy.
Jeszcze tylko pasek brązowy i miód, malina i orzeszki. :))

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum