Odpowiedz do tematu
:
się bardzo podoba – ale nic z tego

pozdrawiam
w.
---
„przestań pierdolić – żyj złudzeniami” MM
w.
---
„przestań pierdolić – żyj złudzeniami” MM
:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ....
.... NO!
olp1 napisał/a: |
Skoro rozmiar taki duży to może pierwszy Diver- kieszonka ? |

InfectedControl a.k.a. Dawid
:
Ostatnio zmieniony przez turbiss 2014-03-02, 14:34, w całości zmieniany 1 raz
Czarna mańka
Patrząc na dotychczasowe wersje ksikorowej warszawy myślałem sobie fajne -------- ale jednak to nie To abym wyskoczył z kapci ............... a kaska była bezpieczna w portfelu
Niestety wszystko co dobre szybko się kończy i ksikor przygotował czarna mańkę --czyli wersję z grafitowym wykończeniem naprawdę IMHO najlepsza wersja tego łocza
a pasek z czerwonymi akcentami uzupełnia całość --- Oj biedny mój portfel
niestety foty robione opiekaczem albo żelazkiem -- sądząc po jakość

Patrząc na dotychczasowe wersje ksikorowej warszawy myślałem sobie fajne -------- ale jednak to nie To abym wyskoczył z kapci ............... a kaska była bezpieczna w portfelu

Niestety wszystko co dobre szybko się kończy i ksikor przygotował czarna mańkę --czyli wersję z grafitowym wykończeniem naprawdę IMHO najlepsza wersja tego łocza
a pasek z czerwonymi akcentami uzupełnia całość --- Oj biedny mój portfel
niestety foty robione opiekaczem albo żelazkiem -- sądząc po jakość

Ostatnio zmieniony przez turbiss 2014-03-02, 14:34, w całości zmieniany 1 raz
:
turbiss, zdjęcia ok. Fajny zegarek i fajnie wykończony ten pasek rally z czerwonymi dziurami

Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
jak nie gada do mnie...
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Niezły czasomierz,
Na stronie maja tylko M20.01 i M20.02. Tego widzę pierwszy raz. To jakaś nowa edycja?
Pozdr,
Na stronie maja tylko M20.01 i M20.02. Tego widzę pierwszy raz. To jakaś nowa edycja?
Pozdr,
Jarek
:
Zobaczyłem kilka dni temu ksikora Warszawę u kogoś zupełnie przypadkiem.
Oczywiście nie odmówiłem sobie zagadania tego kogoś co zakończyło się zmacaniem zegarka.
Muszę przyznać, że do tej pory zegarek nie wzbudzał we mnie absolutnie jakichkolwiek uczuć a nawet lekko mnie zniechęcał.
Na żywo całkowicie zmienił moją opinię na jego temat.
Zostałem bardzo pozytywnie zaskoczony do tego stopnia, że gdyby tylko były wolne środki to z największą chęcią bym go sobie zakupił.
Bardzo fajny zegarek który koniecznie trzeba zobaczyć na żywo!
Oczywiście nie odmówiłem sobie zagadania tego kogoś co zakończyło się zmacaniem zegarka.
Muszę przyznać, że do tej pory zegarek nie wzbudzał we mnie absolutnie jakichkolwiek uczuć a nawet lekko mnie zniechęcał.
Na żywo całkowicie zmienił moją opinię na jego temat.
Zostałem bardzo pozytywnie zaskoczony do tego stopnia, że gdyby tylko były wolne środki to z największą chęcią bym go sobie zakupił.
Bardzo fajny zegarek który koniecznie trzeba zobaczyć na żywo!
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Hejka,
Dawno tu nie zaglądałem z braku czasu a tu taka fajna dyskusja
O cenach (skąd się takie biorą) to możemy pogadać na spotkaniu bo o niektórych rzeczach to chyba nawet pisać nie mogę
Brak czasu wynika z nieustająca produkcją FSO (klasycznie jak nie urok to sr...czka:-)) ale też i nowymi projektami (będzie też limitka FSO).
O Garfishu juz słyszeliscie, pojawił się problem z wykonaniem koperty - założenia okazały się nie trywialne i na razie kilku producentów wymiękło, a ja nie chcę zmieniać założeń bo w nich tkwi siła projektu.
Syrena Sport - temat trochę się odleżał bo nie mieliśmy do niego mechanizmu. Valjoux odpada z wiadomych względów, mieliśmy na oku dwa chińczyki ale jeden mi się jakoś nie bardzo podobał a drugi był fajniejszy tylko nie udało się namierzyć producenta albo dostawcy z prawdziwego zdarzenia. Jednak na tegorocznym Baselworld miała miejsce premiera, która zmienia sytuację. Jestem już po rozmowach z ludźmi od mechanizmów i temat odżywa. W tym roku pewnie jeszcze się nie wyrobimy ale za to w przyszłym...
Kończą się Circle a ponieważ bardzo je lubię to pewnie pojawi się Circle 2.
Dzieje się też w temacie F125p. Prace idą w dwóch kierunkach: okragła koperta nawiązująca do projektu, który wygrał w konkursie na FB i docelowa kostka z niespodziankami.
Terminów żadnych na razie nie podaję bo słabo mi to wychodziło jak do tej pory
To tyle z frontu na dziś
Dawno tu nie zaglądałem z braku czasu a tu taka fajna dyskusja

O cenach (skąd się takie biorą) to możemy pogadać na spotkaniu bo o niektórych rzeczach to chyba nawet pisać nie mogę

Brak czasu wynika z nieustająca produkcją FSO (klasycznie jak nie urok to sr...czka:-)) ale też i nowymi projektami (będzie też limitka FSO).
O Garfishu juz słyszeliscie, pojawił się problem z wykonaniem koperty - założenia okazały się nie trywialne i na razie kilku producentów wymiękło, a ja nie chcę zmieniać założeń bo w nich tkwi siła projektu.
Syrena Sport - temat trochę się odleżał bo nie mieliśmy do niego mechanizmu. Valjoux odpada z wiadomych względów, mieliśmy na oku dwa chińczyki ale jeden mi się jakoś nie bardzo podobał a drugi był fajniejszy tylko nie udało się namierzyć producenta albo dostawcy z prawdziwego zdarzenia. Jednak na tegorocznym Baselworld miała miejsce premiera, która zmienia sytuację. Jestem już po rozmowach z ludźmi od mechanizmów i temat odżywa. W tym roku pewnie jeszcze się nie wyrobimy ale za to w przyszłym...
Kończą się Circle a ponieważ bardzo je lubię to pewnie pojawi się Circle 2.
Dzieje się też w temacie F125p. Prace idą w dwóch kierunkach: okragła koperta nawiązująca do projektu, który wygrał w konkursie na FB i docelowa kostka z niespodziankami.
Terminów żadnych na razie nie podaję bo słabo mi to wychodziło jak do tej pory

To tyle z frontu na dziś

:
No to mam nadzieję, że tak, jak poprzednio, zobaczymy Twoje zegarki w Zgierzu?
:
Ale jak nieustająca produkcja FSO idzie, to czemu nic nie słychać u zapisanych na swój egzemplarz (już pewnie wielokrotność 3 miesięcy oczekiwania
)

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
O..o, a ja się łudziłem, że w przyszłym tygodniu dostane info, że mój FSO jest gotowy

Jarek
:
Ja też czekam..
:
a ja już nie czekam

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Żeby nie było, że nic nie robimy
Kilka fotek prototypowych tarcz do Garfisha.

Kilka fotek prototypowych tarcz do Garfisha.

:
Odpowiedz do tematu
pomarańczka ma bardzo ładny kolor!
Skate or die!