Maras68
[Usunięty]
2014-05-14, 11:43
:
dlaczego nie zebrałem kasy i nie ustawiłem się w kolejce
:
prezesso, nooooo
popierdalam jak BTR-ek, przysłowiowe 8 godzin....od 8 do 8 , a w zasadzie to do 23 i wyglądam jak zombi, a prezes mnie tylko pogania

.....albo ja jego
:
Bohaterem się nie zostaje za frajer
Poza tym ciesz się że cię bohatersko bronię przed słusznym gniewem żony twojej osobistej
:
Aha, Pany - wygląda że będzie coś wolnego, bo już mi jeden WUSiak powiedział że zapomniał całkiem o tym projekcie, nie ma teraz $, i że najchętniej by się wymiksował. Hiszpanów też paru nie zapłaciło jeszcze nawet II raty, więc jak się sytuacja nie rozwiąże z nimi do końca tygodnia dostaną zwrot I wpłaty i serdeczne buk zapłać. 2-3 sztuki na bank wrócą do puli, więc jak komuś kitę podpali chcica - to dajcie znać, inaczej pójdą na hiszpańską listę rezerwową i będzie finał pieśni.
:
ALAMO, ma PW i jak nie odpisze szybko, to ma w ryło
:
To dzisiaj i mój
patataj powinien wylądować.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ja chcę się rozstać z nerką !! Bo mi się ten Takkotai podobuje
:
Rudolf, a kto by chciał Twoją nerkę
Ciniol, poczekam, aż uśnie
:
Z_bych napisał/a: |
poczekam, aż uśnie |
Alamos jest lepszy od Chucka i nigdy nie śpi - a jak wygląda jakby spał tzn. że czuwa i wprowadza w błąd swoich wrogów żeby się odkryli
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Coś mój donosiciel zawodzi, ale może jakąś nocną zmianę sobie robi i jeszcze przyjdzie