czy ktoś wie jak do tych baranów można się dodzwonić?
nie potrafią przesyłki kurierskiej w Warszawie dostarczyć od 7 dni
Odpowiedz do tematu
: WER Warszawa - rozdzielnia paczek :-(
zyj terazniejszoscia
:
Dzwoniłem na któryś z tych numerów: 22 548 14 42 lub 22 548 14 44 w zeszłym roku to było, ale dogadałem się bez problemu
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Tomek,
dzięki, ale tu chodzi o przesyłki krajowe. Debile pocztexu nie potrafią dostarczyć!
I za co tym gnojom płacić!
dzięki, ale tu chodzi o przesyłki krajowe. Debile pocztexu nie potrafią dostarczyć!
I za co tym gnojom płacić!
zyj terazniejszoscia
:
ostatnio zrobił się jakiś straszny gnój w pocztexie... na paczkę czekałem 2 tygodnie... w tym czasie na trackingu codziennie pojawiało się "paczka wydana do doręczenie" "doręczenie nieudane" i tak codziennie...
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
tez tak mialem, paczka krajowa - 1,5 tygodnia.
i status "przygotowanie do doreczenia" przez tydzien.
przez wer przechodzi wszystko, nie? nie tylko pocztex?
i status "przygotowanie do doreczenia" przez tydzien.
przez wer przechodzi wszystko, nie? nie tylko pocztex?
beceen | ***** ***
:
po prostu jeden wielki dramat, a panienki na infolinii wiedzą, że nic nie wiedzą
zyj terazniejszoscia
:
czytałem, że zrobili jakieś czystki w PP i zwolnili kupę kurierów, a ci co zostali po prostu nie wyrabiają...
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
:
to po jaką cholerę oferują usługi kurierskie?
zyj terazniejszoscia
:
Management ściął koszty, za co dostał premię, za to tzw. shoopfloor się nie wyrabia i za to premii nie dostanie. Ot, korporacyjna codzienność
...all we do is eliminate our future with the things we do today.
Money is our incentive now so that makes it okay.
Money is our incentive now so that makes it okay.
:
zafop, na jaki numer dzwoniles?
beceen | ***** ***
:
na wszystkie, które udało mi się znaleźć, chyba z 10, z infolinią porąbanej poczty włącznie, wysłałem skargi, zero reakcji
z tracingu wynika, że niby dzisiaj rano zostały wydane do doręczenia, zobaczymy, oczywiście problem polega na tym, że nie będę siedział cały dzień w domu - mam mnóstwo innych zajęć
z tracingu wynika, że niby dzisiaj rano zostały wydane do doręczenia, zobaczymy, oczywiście problem polega na tym, że nie będę siedział cały dzień w domu - mam mnóstwo innych zajęć
zyj terazniejszoscia
:
No i jak sie na nich nie wku%$*
Paczka priorytet, deklarowany termin D+1 wysłana 13, wczoraj rano wg trackingu dotarła do WER Warszawa... i na tym koniec na razie. Niby to tylko 1 dzień, ale i tak jestem zły
Jest tu gdzieś specjalista od reklamacji?
No i jak sie na nich nie wku%$*
Paczka priorytet, deklarowany termin D+1 wysłana 13, wczoraj rano wg trackingu dotarła do WER Warszawa... i na tym koniec na razie. Niby to tylko 1 dzień, ale i tak jestem zły
Jest tu gdzieś specjalista od reklamacji?
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
http://www.czwarty-wymiar...wprofile&u=2190
goTomek napisał/a: |
Jest tu gdzieś specjalista od reklamacji? |
http://www.czwarty-wymiar...wprofile&u=2190
:
W poniedziałek wysłałem priorytet do stolycy, po drodze zaliczył wspomniany WER i bez problemów dotarł we wtorek.
:
przekłamanie jakieś
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-05-15, 16:46, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Tomek napisał/a: | ||
http://www.czwarty-wymiar...wprofile&u=2190 |
przekłamanie jakieś
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-05-15, 16:46, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.