Odpowiedz do tematu
: szybko pasek kupić trzeba do SKX 009
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2014-05-06, 10:42, w całości zmieniany 2 razy
Panowie na wczoraj porady trzeba. Musze zakupić do SKX 009 skórzany ładny pasek aby pasował do kolorków pepsi. Ten gumowy w ogóle mi się nie nadaje i już za chwile leci na giełdę, nówka sztuka. Proszę o propozycje skórzanego pasiorka adekwatne do ceny zegarka z szybka dostępnością. Dziękować, dziękować bordo za porady bo mnie cholera poniosła za tą gumę dostarczaną z zegarkiem.
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2014-05-06, 10:42, w całości zmieniany 2 razy
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
Jeśli skóra to granacik, jakiś gładki albo z fakturką rekina? A myślałeś może o jakimś fajnym kolorowym nato?
:
Nie NATO odpada, bo szmaciane chyba
Czy coś takiego do SKX009 by pasowało . Jak myślicie ?
http://allegro.pl/pasek-d...4185125055.html
Na szybko muszę kupić jakiś pasior do noszenia bo zegarek leży, a ja tęsknię do niego, bo ładny skurczybyk
ps.
Koledzy za ile można sprzedać gumowy oryginalny pasek ten co w SKX009 i ))7 jest dołączany. 50 zł , 100 zł ? 40 zł ?
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2014-05-07, 09:15, w całości zmieniany 1 raz
carpetmonster napisał/a: |
Jeśli skóra to granacik, jakiś gładki albo z fakturką rekina? A myślałeś może o jakimś fajnym kolorowym nato? |
Nie NATO odpada, bo szmaciane chyba
Czy coś takiego do SKX009 by pasowało . Jak myślicie ?
http://allegro.pl/pasek-d...4185125055.html
Na szybko muszę kupić jakiś pasior do noszenia bo zegarek leży, a ja tęsknię do niego, bo ładny skurczybyk
ps.
Koledzy za ile można sprzedać gumowy oryginalny pasek ten co w SKX009 i ))7 jest dołączany. 50 zł , 100 zł ? 40 zł ?
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2014-05-07, 09:15, w całości zmieniany 1 raz
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
Ostatnio zmieniony przez goTomek 2014-05-07, 18:03, w całości zmieniany 1 raz
Akurat do Pepsi to nato świetnie pasuje, szczególnie na lato Skóra na lato jest be
Oczywiście takie nato w kolorach pepsi
ewentualnie granatowe
Zresztą mi SKX najbardziej się podoba na jubilee
Oczywiście takie nato w kolorach pepsi
ewentualnie granatowe
Zresztą mi SKX najbardziej się podoba na jubilee
Ostatnio zmieniony przez goTomek 2014-05-07, 18:03, w całości zmieniany 1 raz
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Dac mu wódki dobrze gada
goTomek napisał/a: |
Zresztą mi SKX najbardziej się podoba na jubeele |
Dac mu wódki dobrze gada
:
No właśnie że niedobrze
Nie wiem kto tam wyżej pisał ale powinno być jubilee
Nie wiem kto tam wyżej pisał ale powinno być jubilee
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
kumpel koronki
ja osobiście odradzał bym Ci pasek do nurka, jestem fanem stalowych rozwiązań, względnie na lato to chyba lepsze NATO
ja osobiście odradzał bym Ci pasek do nurka, jestem fanem stalowych rozwiązań, względnie na lato to chyba lepsze NATO
"Na pewno nie wszystko, co warto, to się opłaca, ale jeszcze pewniej (…) nie wszystko, co się opłaca, to jest w życiu coś warte. "
23 października 2007
Władysław Bartoszewski
23 października 2007
Władysław Bartoszewski
:
Odpowiedz do tematu
Jak nie Nato, to może taki nylon od Gerlachów:
Mam taki sam i to naprawdę fajny pasek. IMHO na plus jest to, że jest dwuczęściowy.
Mam taki sam i to naprawdę fajny pasek. IMHO na plus jest to, że jest dwuczęściowy.
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek