Czy jest tu ktoś z Gdyni ?
Odpowiedz do tematu

: Czy jest tu ktoś z Gdyni ?
Zdaje się że przez Kizi trafiłem na nieuczciwego sprzedawcę :głową w mur:

Pozdrawiam
TomeK (Teston)

*** Me, citizenoholic ***
:
Teston, w wolnej chwili napisz cos wiecej.
Ja trafilem na takiego z Wawy. Cale szczescie chciałem odbior osobisty. Na poczatku wszystko ok, potem nie mam czasu, nie odpisuje, etc. dobrze, ze kasy nie przelalem na podane konto.. Drugi raz zakupilem zegarek, który przy pakowaniu spadł podobno. Kase udalo sie odzyskac.

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
OK, dam mu czas do wtorku. Potem wszystko opiszę.

Pozdrawiam
TomeK (Teston)

:
Ja jestem z Gdańska, do Gdyni mam blisko, więc jak coś to mogę się przejechać :))

Seiko: 6105-8110, SBDX001, 6306-7000
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300
:
Deco79, i michę sklepać ;)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Z góry dziękuję. Narazie zdradzę tylko tyle, że gostek raczył był naciąć naszego (byłego) kumotra Cezara :(
Ja jestem następny :?:

Pozdrawiam
TomeK (Teston)

:
teston, tego typu rzeczy trzeba upubliczniać, żeby koleś nie naciął kolejnego ..

http://zegarkiclub.pl/for...gw-9200-risman/

:
Cezar już zadziałał:

http://zegarkiclub.pl/for...shock-gw-m5600/

Pozdrawiam
TomeK (Teston)

:
kornel91, nie lubię złodziei i krętaczy ale jako urzędnik państwowy nie mogę sobie pozwolić na klepanie wszystkich, którzy na to zasługują :głową w mur: a szkoda :P

Seiko: 6105-8110, SBDX001, 6306-7000
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300
:
Deco79 napisał/a:
kornel91, nie lubię złodziei i krętaczy ale jako urzędnik państwowy nie mogę sobie pozwolić na klepanie wszystkich, którzy na to zasługują :głową w mur: a szkoda :P

Zmień Pan pracę, u mnie w korpo nikogo nie obchodzi co po pracy robisz :))

:
Znając Czarka to sam się pofatyguje i bęcki mu sprawi....

Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Jacobi napisał/a:
Znając Czarka to sam się pofatyguje i bęcki mu sprawi....

.....może już tam jest, przy okazji zaliczając długi weekend nad morzem :D

:
Facet zamknął konto na Kizi i wyłączył telefon. Cezar umoczył 350, ja 230 PLN.
Deco, jeśli Twoja oferta ponocy jest aktualna to daj znać. Nie chcę na Forum podawać jego danych osobowych (zakładając, że podał prawdziwe dane), bo wiadomo, jak działa nasze prawo.

Pozdrawiam
TomeK (Teston)

:
Prawo dziala jak dziala, ale jesli gosc podal nr rachunku bankowego to policja nie powinna miec problemu z usteniem danych i nie wykreca sie z powodu niewykrycia sprawcy. Niby kwoty niezbyt duze, ale dwa zgloszenia dotyczace tej samej osoby pewnie czyjas uwage by zwrocily. A i moze pajacowi chec do rozmow by wrocila jakby dostal info o zgloszeniu sprawy do odpowiednich organow. Nie mozna odpuszczac takich przekretow, bo bedzie ich tylko wiecej.

:
Mariusz napisał/a:
dwa zgloszenia dotyczace tej samej osoby pewnie czyjas uwage by zwrocily

tylko że każde z osobna łapie się chyba na wykroczenie więc kochane policmastry i prokuratorki pewnie będą to chcieli potraktować jak dwa odrębne wykroczenia gdzie indziej popełnione
inna sprawa że działania podjęte w krótkich odstępach czasu z góry powziętym zamiarem są czynem ciągłym - sumujemy je,
rafą jest tylko miejsce popełnienia - czy dwa inne miasta czy tam gdzie skutek nastąpił

zamiar i zaniechanie wysłania imo w jednym mieście ale może być tak że trzeba będzie walczyć z umorzeniem

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-05-05, 14:35, w całości zmieniany 2 razy
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum