Pomóżta kumotrzy
Cena do 200-300 zł
Odpowiedz do tematu
: Sinn UX - jaka bransoleta
:
Hej.
Ja go chwilę nosiłem na meshu dociętym do oryginalnego zapięcia od gumy.
Nie było źle
Mam też jeszcze gdzieś schowane paski szyte przez Spinnera do tego samego zapięcia.
Poszukam fotek, jeśli znajdę podeślę na PW
Ja go chwilę nosiłem na meshu dociętym do oryginalnego zapięcia od gumy.
Nie było źle
Mam też jeszcze gdzieś schowane paski szyte przez Spinnera do tego samego zapięcia.
Poszukam fotek, jeśli znajdę podeślę na PW
:
Czarnego pachola 17,5-18 cm bym łyknął
Ale wracając do meritum - jaka piaskowana bransa, żeby się nie gryzła? Watchadoo, Gerlachy? Może kumotr jakiś ma w szufladzie coś fajnego?
Ale wracając do meritum - jaka piaskowana bransa, żeby się nie gryzła? Watchadoo, Gerlachy? Może kumotr jakiś ma w szufladzie coś fajnego?
:
Ja U1 nosiłen na takiej bransie...muszę jednak sprawdzić skąd ją miałem bo nie pamietam teraz. Mam tę bransę i Sinna też... choć ostatnio to na gumie noszę.
World Wide Watches
:
Moim zdaniem ta dziura przy teleskopach wygląda nie za dobrze.
Może poszukaj używki od Sinn'a?
Oryginalna bransoleta wymiata.
Może poszukaj używki od Sinn'a?
Oryginalna bransoleta wymiata.
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Mesz mógłby fajnie wygladać, tylko nie wiem czy sa piaskowane i za ile
:
Używki praktycznie nie do zdobycia. Coś tam negocjuję, ale wątpię w skuteczność.
Meshy nie cholery nie trawię Machu
Mocno myślę nad http://sklep.gerlach.org....0&product_id=54 - pytanie za 100 pkt - jak wygodna jest ta bransa, czy ogniwa nie są za długie by się wygodnie układać na łapie?
Meshy nie cholery nie trawię Machu
Mocno myślę nad http://sklep.gerlach.org....0&product_id=54 - pytanie za 100 pkt - jak wygodna jest ta bransa, czy ogniwa nie są za długie by się wygodnie układać na łapie?
:
+1
tomaczo, imho poszukaj oryginalnej z maskownicami albo sobie odpuść .. Przy tym kształcie koperty inna bransoleta bez maskownic będzie wyglądała kiepsko ..
pisar napisał/a: |
Moim zdaniem ta dziura przy teleskopach wygląda nie za dobrze. |
+1
tomaczo, imho poszukaj oryginalnej z maskownicami albo sobie odpuść .. Przy tym kształcie koperty inna bransoleta bez maskownic będzie wyglądała kiepsko ..
:
Korumpuje takiego jednego kumotra ale szukam alternatywy
Podpowiedzta co jeszcze? Może jakaś bransa, w której dziura będzie mniejsza?
Podpowiedzta co jeszcze? Może jakaś bransa, w której dziura będzie mniejsza?
:
tomaczo, zamów sobie czarnego rekina, kajmana z czerwonym szyciem i będzie wypas Nie kombinuj z bransoletami bez maskownic.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Też myślałem o tym, ale u Spinnera to pewnie na wrzesień bym doczekał
Raczej białe przeszycie, myślę…
Edyta: napisałem do melepety, zobaczymy
Ostatnio zmieniony przez tomaczo 2014-05-02, 18:06, w całości zmieniany 1 raz
kornel91 napisał/a: |
tomaczo, zamów sobie czarnego rekina, kajmana z czerwonym szyciem i będzie wypas Nie kombinuj z bransoletami bez maskownic. |
Też myślałem o tym, ale u Spinnera to pewnie na wrzesień bym doczekał
Raczej białe przeszycie, myślę…
Edyta: napisałem do melepety, zobaczymy
Ostatnio zmieniony przez tomaczo 2014-05-02, 18:06, w całości zmieniany 1 raz
:
tomaczo, to dawaj do Przemka Myślę, że termin będzie bliższy
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Jeden z tych dwóch (pierwszy ofc z czerwonym szyciem, Nickuś szył mi taki do Krwistego Monstera)
:
Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2014-05-03, 18:24, w całości zmieniany 2 razy
Odpowiedz do tematu
Zdjęcia Pastiego dowodzą że wszelkie próby zastąpienia firmowej bransolety skazane są na niepowodzenie, podobnie jest z gumą. Sinn poszalał ostatnio z kolorami tej ostatniej i są cztery do wyboru, ja zachorowałem na oliwkową
Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2014-05-03, 18:24, w całości zmieniany 2 razy