Odpowiedz do tematu
:
Właśnie ten i mi się widzi. Zamów u chłopaków podobnego jeszcze męską szlufkę Ci zrobią
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Się kuwa samo przerobiło
Machu napisał/a: |
Remik, jak dobrze widze, przerobiłes 24mm na 22mm |
Się kuwa samo przerobiło
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Ale nosiłeś to wcześniej?
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
nick555, wciskał bez adapterów i zmiażdżył pasek
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
racja
kornel91 napisał/a: |
nick555, wciskał bez adapterów i zmiażdżył pasek |
racja
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Remik, szkoda bo bardzo fajnie się prezentuje ten zestaw.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Albo Parniaka divera kup - do niego będzie pasował
Fixxxer napisał/a: |
No to rozciągaj teraz |
Albo Parniaka divera kup - do niego będzie pasował
:
A był nawet ostatnio na bazarku, ale jutro powinien być już na moim nadgarstku
Najwyżej pasek odkupię
Najwyżej pasek odkupię
:
Nie ogarniam troszku. Dlaczego proponujecie skórzane paski do nurkowego zegara? Rozumiem, do czegoś nurkowego a płaskiego, co od biedy wejdzie pod mankiet - ale do kloca, co na kilometr woła CZĘSTO SIĘ MOCZĘ?
Guma, nylon, parciak, metal, płótno od biedy - ale skóra? Noszszsz jak zimówki do kabrioleta!
Guma, nylon, parciak, metal, płótno od biedy - ale skóra? Noszszsz jak zimówki do kabrioleta!
Nurki nureczki nurasy! No i jakiś bauhaus od czasu do czasu
:
Tiaa, my tu wszyscy nurki jesteśmy. A zegarki to tak przy okazji pokazujemy.
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Fakturka owszem, ale on cienki jest, nie pasuje do Zilli .. Za klocowata na taki pasek .. Wiem, bo mam kilka podobnych.
Odpowiedz do tematu
Remik napisał/a: |
Zajebongo jest
[url=http://i515.photobuc...2ff.jpg]Obrazek[/URL] |
Fakturka owszem, ale on cienki jest, nie pasuje do Zilli .. Za klocowata na taki pasek .. Wiem, bo mam kilka podobnych.