Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Daito, dobrze prawisz. W automacie trochę szkoda rąbać drewno A G powinien posiadać każdy zegarkoholik
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ostatnio zmieniony przez symela 2014-04-12, 11:18, w całości zmieniany 1 raz
Słoniu
to je ano
to je ano
Ostatnio zmieniony przez symela 2014-04-12, 11:18, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio kopałem i stawiałem ogrodzenie w militarnej piątce
Daito napisał/a: |
zwłaszcza że twierdził On w innym temacie iż ma zegarek na każdą okazję, no to zapytawowuję się go w którym będzie rąbał drewno do kominka???? |
Ostatnio kopałem i stawiałem ogrodzenie w militarnej piątce
:
Piątka piątką ale g-shock być powinien... mało tego możesz tutaj połączyć kilka kwestii bo to i chrono będzie i do moczenia nóg się załapie bo WR 200 jak z radiem sobie sprawisz to i wzorzec będziesz miał do ustawiania innych zegarków - reasumując g-shok jest Ci niezbędnie potrzebny i normalnie nie wiem jak mogłeś w ogóle dotąd bez niego funkcjonować...
W sumie to można rzec nawet żem Waści żywot uratował spostrzegawczością swoją
Słoniu napisał/a: |
Ostatnio kopałem i stawiałem ogrodzenie w militarnej piątce |
Piątka piątką ale g-shock być powinien... mało tego możesz tutaj połączyć kilka kwestii bo to i chrono będzie i do moczenia nóg się załapie bo WR 200 jak z radiem sobie sprawisz to i wzorzec będziesz miał do ustawiania innych zegarków - reasumując g-shok jest Ci niezbędnie potrzebny i normalnie nie wiem jak mogłeś w ogóle dotąd bez niego funkcjonować...
W sumie to można rzec nawet żem Waści żywot uratował spostrzegawczością swoją
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Daito napisał/a: |
W sumie to można rzec nawet żem Waści żywot uratował spostrzegawczością swoją |
:
Słoniu do czasu zakupienia przez Ciebie Gshocka zawieszam kontakty z Panem - proszę nie kłaniać mi się na ulicy
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
U mnie tylko jedno pudełko ale po małych rotacjach wygląda tak: Adriatica, Festina, Casio, Orient Hamilton i Deep Blue
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Zdjęcie stare, ale nic się do tej pory u mnie nie zmieniło: Casio, 3x Seiko, Orient, Rakieta, Laurens, Timex, Parnis
:
No to u mnie sytuacja skłaniająca ku rozwojowi, czyli z perspektywami na przyszłość...
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Daito, no to i masz perspektywy jeszcze Mi już zostało tylko kupienie większego pudełka
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Albo rotować - mi się już zwolniły 2 miejsca A zwolnią się chyba jeszcze 3
:
Słoniu, to jako 5 co idzie na sprzedaż ??
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Defacto rozstałem się już z Avią - znaczy się leży odłożona dla chętnego kumotra
:
Słoniu, to jeszcze Vodołaz i będą nowości
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Vodołaz to Avia właśnie Teraz jeszcze Semjorka i Mewka i się zobaczy