:
Dzisiaj zegarek poszedł do
soda. Puściłem wcześniej niech się więcej osób załapie
Trasa 5525 km + 385 km = 5910 jak wyląduje u kolegi Macieja.
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2014-04-02, 18:08, w całości zmieniany 2 razy
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Jeszcze jakiś kolega Michał po drodze?
:
soda napisał/a: |
Jeszcze jakiś kolega Michał po drodze? |
Przepraszam Macieja miało być
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Dorian06 napisał/a: |
kornel91 napisał/a: | soda napisał/a: | Jeszcze jakiś kolega Michał po drodze? |
Przepraszam Macieja miało być |
Pewnie o mnie myślał. |
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
:
No dobra, dziś odebrałem Batorego, bo w piątek szanowna Poczta Polska zażartowała sobie tylko ze mnie zostawiając awizo i chytrze zamykając urząd aż do poniedziałku. Pierwsze wrażenie: Czy słynny ROTORSYSTEM nie działa, czy jest tak cichy, że go nie słyszę? W moim P.24 wyraźnie słychać jak zegarek w jedną stronę się nakręca, a w drugą jedynie szum łożyska. W Batorym słyszę tylko szum w obie strony. Tak ma być?
:
ALAMO, ładnie szumi
Słychać, że chodzi
Wszystko delikatne to niech się na kwarce przerzucą
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
:
Dziś zegarek opuścił Kraków mając na liczniku 5910 km. Przed nim kolejne 684 km w drodze do wahina.
:
To zależy w jakim
Jeśli to jest szlachetny co-axial, to one się zdzierają tak, że nikomu to nie przeszkadza, a nawet się podoba - "nadaje życia" i można sobie w gronie dżentelmenów i przy cygarze "poszumieć".
A jak to jest maczo Panerai 9001, to nie tylko że nie przeszkadza, ale jak ktoś podnosi w towarzystwie tę kwestie, to jest gorzej niż jakby pierdnąć w konfesjonale. Bo się nie kuma idei twardego zegarka dla twardych facetów.
A w takim Gerlachu, to wiadomo - odór zbrodni szumiącej cuchnie pod niebiosa.
:
Rolex ma takie łożysko chyba tylko w kalibrach 4030 i 4130 - nie miałem w ręku ani tego ani tego
To nie wiem jak się tam ścierają