Odpowiedz do tematu
:
A widzisz jak zaprzecza ???? Dużo ma :P
:
Sebastian, adres na PW poproszę.
Pozdro!!!
:
Może 20 mm, Suwmiarkę mam trochę niedokładną. Fakt faktem że to najmniejszy radziecki zegarek z małą sekundą.
Zastanawiam się jeszcze nad jednym. Do jakich zegarków pakowano jeszcze te mechanizmy?
Wiem tylko o Komecie. Czyżby wyprodukowali jeden mechanizm dla jednego typu modelu?
kaido2 napisał/a: | ||
Nie zupełnie. Mechanizm ma 20 mm zaś koperta bez koronki 22. Kontynuując zabawę, to kto pierwszy jest chętny zgarnąć taki zegarek? |
Może 20 mm, Suwmiarkę mam trochę niedokładną. Fakt faktem że to najmniejszy radziecki zegarek z małą sekundą.
Zastanawiam się jeszcze nad jednym. Do jakich zegarków pakowano jeszcze te mechanizmy?
Wiem tylko o Komecie. Czyżby wyprodukowali jeden mechanizm dla jednego typu modelu?
:
A pierścionkowa czajka jaką ma średnice ?
:
Nie wiem ile ma srednicy ale na pewno nie ma małego sekundnika.
Szymek napisał/a: |
A pierścionkowa czajka jaką ma średnice ? |
Nie wiem ile ma srednicy ale na pewno nie ma małego sekundnika.
:
Nawet jezeli suwmiarka nawala tow kodzie podany masz wymiar czyli 20mm. Najmniejszy radziecki, jednak i tak duży. Mam szwajcary z subsekundami pierścionkowe dużo mniejsze. Wydaje mnie się że ten mechanizm ładowano tylko do tych zegarków, za to mała damska Slavka wygląda na rozwiniecie tego mechanizmu o centralną sekundę, a tego już można spotkać w wielu innych zegarkach.
Kris napisał/a: | ||||
Może 20 mm, Suwmiarkę mam trochę niedokładną. Fakt faktem że to najmniejszy radziecki zegarek z małą sekundą. Zastanawiam się jeszcze nad jednym. Do jakich zegarków pakowano jeszcze te mechanizmy? Wiem tylko o Komecie. Czyżby wyprodukowali jeden mechanizm dla jednego typu modelu? |
:
Może byś się pochwalił nową Kometą.
Odpowiedz do tematu
Sebastian napisał/a: |
kaido2, A co? chcesz sprezentować?
Ja, ja chcem |
Może byś się pochwalił nową Kometą.
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.