m/s Batory SubSecond long run :-)
Odpowiedz do tematu

:
marekgro napisał/a:
Soda, wpadniesz z nim na zlot?

halina napisał/a:
soda, oczywiście na ten dzisiejszy też zapraszamy :)

Niestety nie zloty mi w głowie... Brak czasu na takie podróże.

A poza tym Batorego jeszcze nie ma u mnie :P

:
Dzisiaj zegarek poszedł do soda. Puściłem wcześniej niech się więcej osób załapie :)

Trasa 5525 km + 385 km = 5910 jak wyląduje u kolegi Macieja.

Ostatnio zmieniony przez kornel91 2014-04-02, 18:08, w całości zmieniany 2 razy
Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Jeszcze jakiś kolega Michał po drodze? hmmm

:
soda napisał/a:

Przepraszam Macieja miało być :oops:

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
kornel91 napisał/a:
soda napisał/a:

Pewnie o mnie myślał. :))

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Dorian06 napisał/a:
kornel91 napisał/a:
soda napisał/a:

Pewnie o mnie myślał. :))

pifko

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

:
No dobra, dziś odebrałem Batorego, bo w piątek szanowna Poczta Polska zażartowała sobie tylko ze mnie zostawiając awizo i chytrze zamykając urząd aż do poniedziałku. Pierwsze wrażenie: Czy słynny ROTORSYSTEM nie działa, czy jest tak cichy, że go nie słyszę? W moim P.24 wyraźnie słychać jak zegarek w jedną stronę się nakręca, a w drugą jedynie szum łożyska. W Batorym słyszę tylko szum w obie strony. Tak ma być?

:
Tak ma być - twój P.24 ma wojskowy napęd, inne normy, rozumiesz ... cool
;) :))
A serio, to one pracują róznie. Nikt nie zgłaszał że coś nie teges jest - to chyba nie jest :))

:
ALAMO, ładnie szumi :) Słychać, że chodzi :) Wszystko delikatne to niech się na kwarce przerzucą :)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

:
Dziś zegarek opuścił Kraków mając na liczniku 5910 km. Przed nim kolejne 684 km w drodze do wahina.

pifko

:
kornel91 napisał/a:
ALAMO, ładnie szumi :) Słychać, że chodzi :) Wszystko delikatne to niech się na kwarce przerzucą :)

Chodzi tak jak powinien - myśmy to tłumaczyli to zdarcia płyty, i nie ma sensu się powtarzać pifko

:
ALAMO napisał/a:
... myśmy to tłumaczyli to zdarcia płyty...

hmmm jak się zdzierają płyty w zegarku :?: ;)

Ostatnio zmieniony przez Dorian06 2014-04-12, 05:29, w całości zmieniany 1 raz
Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
To zależy w jakim :-)
Jeśli to jest szlachetny co-axial, to one się zdzierają tak, że nikomu to nie przeszkadza, a nawet się podoba - "nadaje życia" i można sobie w gronie dżentelmenów i przy cygarze "poszumieć".
A jak to jest maczo Panerai 9001, to nie tylko że nie przeszkadza, ale jak ktoś podnosi w towarzystwie tę kwestie, to jest gorzej niż jakby pierdnąć w konfesjonale. Bo się nie kuma idei twardego zegarka dla twardych facetów.
A w takim Gerlachu, to wiadomo - odór zbrodni szumiącej cuchnie pod niebiosa.
:)) pifko

:
ALAMO, :D
Zapomniałeś jeszcze o Roleksie. hmmm Tylko nie wiem, czy pylenie to to samo co zdzieranie :?: ;)

Apa13 napisał/a:
:
Rolex ma takie łożysko chyba tylko w kalibrach 4030 i 4130 - nie miałem w ręku ani tego ani tego hmmm To nie wiem jak się tam ścierają :D

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum