Koledzy,
Poszukuje i nigdzie nie moge znalezc...
foto by Segoy
Nie ma jej na daji, nie ma Wen, nie ma Gong Wei, nie ma na Getat.
Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie - bede wdzieczny
Rozmiar do mini fiddy 44mm, wiec z tego co pamietam to 36,5mm
Odpowiedz do tematu
: Poszukiwanie tarczy Marina Militare
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
że napisy muszą być?
:
Tak, bez napisów sam znalazłem
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał, a podczas poszukiwań nie rzuciła Ci się w oczy przypadkiem taka z napisami lub bez ale do 47mm (tarcza 39,5mm)..?
Speedway, Sex & Rock'n'roll
:
To tarcza Sylwka. Zdaję się że z Getat, ale niech hegemon sam się przyzna skąd tą podrupkę wytrzasnął
Segoy
:
Tak, były na getat, ale chwilowo wyszły.
umberto, widziałem. Teraz jestem w fabryce, ale jak wrócę do domu to odszukam i Ci wyślę linka.
Segoy napisał/a: |
To tarcza Sylwka. Zdaję się że z Getat |
Tak, były na getat, ale chwilowo wyszły.
umberto, widziałem. Teraz jestem w fabryce, ale jak wrócę do domu to odszukam i Ci wyślę linka.
:
bardzo uprzejmie Panu dziękuję
Michał napisał/a: |
ale jak wrócę do domu to odszukam i Ci wyślę linka. |
bardzo uprzejmie Panu dziękuję
Speedway, Sex & Rock'n'roll
:
Nikt nie wie gdzie taką tarczę można kupić?
:
Michał, a pisałeś to getat z zapytaniem, czy mogą załatwić, ewentualnie kiedy wrócą do sprzedaży? Bo również bym zanabył takową tarcze
:
Pisałeś... przepraszają, ale nie mają.
:
to do zwykłej maryśki kal. 44mm. Mini Fiddy potrzebuje chyba trochę większej tarczy
:
Mała
LukasVanElvis napisał/a: |
ma fi 34,5. Nie za mała? |
Mała
:
no właśnie poprzeglądałem sieć i zorientowąłem się że to do wersji Luminor do Mini Fiddy są większe a szkoda bo na getat tych mniejszych jest sporo i sa nawet brązowe, które mi się podobają.
bofff napisał/a: |
to do zwykłej maryśki kal. 44mm |
:
Odpowiedz do tematu
Przypominam się, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...