Jak zawsze niejaki Tomasz okazał się mocno pomocny i przez podzielenie się swoim znaleziskiem jakim jest microbrand Zelos zachwiał moim postanowieniem związanym ze wstrzemięźliwością zakupową (zresztą tak jak to miało miejsce przy ostatnich dwóch zakupach). Ponieważ od dłuższego czasu zastanawiam się nad zakupem czegoś z "brązu" znalezisko trafiło w 10. Cena wydaje się mocno atrakcyjna jak na pierwszy kontakt z tego typu kopertą. Liczę więc na waszą pomoc i inne propozycje w przedziale do 1,5k PLN z kopertą z brązu
Pacjent:
Odpowiedz do tematu
:
brać, najwyżej popchniesz do ludzi, a jak nie weźmiesz to już zawsze będziesz żałował i będzie to siedziało z tyłu głowy
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Pewnie, że brać , sam bym wziął, ale jestem wyjątkowo biedny w tym roku
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Słoniu, a może weź Stenka w brązie jak Iksa. Chociaż w tej kopercie masz Stenka więc może zaryzykuj chętny na odkupienie pewnie szybko się znajdzie
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
No cóż...daj se siana
Albo jakiś ładny zegarek lepiej sobie kup
Albo jakiś ładny zegarek lepiej sobie kup
:
Bardzo ładny zegarek. Tarcza świetna, wskazówki trochę mniej. Rozmiar akurat.
Brać!
Brać!
:
+10000
Woytec napisał/a: |
No cóż...daj se siana
Albo jakiś ładny zegarek lepiej sobie kup |
+10000
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
mnie się też bardziej podoba stenek z brązu i tak jak kornel zauważył, że w razie braku chemii między wami szybciej znajdzie nowy dom niż ten zelos
:
Brać- nie masz kompresora i nic w brązie też chociaz ja bym wziął raczej stalowego jakby mi ktoś proponował
:
Bierz, bierz. Jak nie podejdzie to staję pierwszy w kolejce żeby odkupić.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Łap go. Też wezmę pod uwagę odkupienie.
:
to może Apollona z brązowym bezelkiem, a jak za bardzo podejdzie patyną to sobie zmienisz?
mi nie udało się przymierzyć to pewnie będę w ciemno brał, jeszcze jednego i zakup grupowy
mi nie udało się przymierzyć to pewnie będę w ciemno brał, jeszcze jednego i zakup grupowy
:
Gdybym miał wolne 1,5 K to bym brał
:
Się zgadzam z Ciniolem, jak nie weźmiesz, to będziesz żałował
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Rzadko bo rzadko, ale tym razem dobrze mówi. A jak nie podejdzie to na bazarku długo pewnie nie będzie leżał.
Ostatnio zmieniony przez Dorian06 2014-03-15, 19:04, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Ciniol napisał/a: |
brać, najwyżej popchniesz do ludzi, a jak nie weźmiesz to już zawsze będziesz żałował i będzie to siedziało z tyłu głowy |
Rzadko bo rzadko, ale tym razem dobrze mówi. A jak nie podejdzie to na bazarku długo pewnie nie będzie leżał.
Ostatnio zmieniony przez Dorian06 2014-03-15, 19:04, w całości zmieniany 1 raz
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |