Który chińczyk?
Odpowiedz do tematu

: Który chińczyk?
A w końcu chyba dorosłem do posiadania chińczyka, po długich przemyśleniach doszedłem do wniosku że potrzebuję jakiegoś z jasną tarczą i tu wybór powinien paść na popularnego portugalczyka.

Z drugiej strony mechanizm automatyczny który można w nim oglądać przez przeszklony dekiel niezbyt mi się podoba (ot lata wielki wahnik zasłaniający wszystko), zacząłem kombinować i wpadłem na pomysł że mógłbym wziąc manuala na wypasie (6497 ze swan neck) o takiego

A potem podmienić mu tarczę na taką od helenarou (wskazówki zostałyby niebieskie)

Teraz tylko dylemat którego wybrać. Siedzę, patrzę i nadal nie mogę się zdecydować. Koledzy pomóżcie!

Ostatnio zmieniony przez carpetmonster 2014-03-12, 17:42, w całości zmieniany 2 razy
:
Drugi fajny, w trzecim indeksy sekundy bez sensu hmmm

Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić! :))
:
Sebastian napisał/a:

Dokładnie!

Jak Ci napis Parnis ta tarczy przeszkadza, to można spróbować go usunąć gumką do ołówka ;-)

:
...tylko ze ta koperta jest plaskata i nieforemna.

:
...i tak najfajniejszy jest portugalczyk! Bier!

Skate or die!
:
Rezerwa chodu to imo jeden z fajniejszych ficzerów :)

Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić! :))
:
Dla mnie tylko 1 opcja :)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Santino napisał/a:
Sebastian napisał/a:

Dokładnie!

Jak Ci napis Parnis ta tarczy przeszkadza, to można spróbować go usunąć gumką do ołówka ;-)

Napis mi nie przeszkadza tylko tarcza za płaska i nudna się wydawała, szukałem innej na podmianę w necie i jedyne co znalazłem pasujące do 6497 było u helenarou i ottofrei(tylko u niego cena przezsyłki wyższa niż samej tarczy). W końcu ta fota przekonała mnie do tarczy od heleny choć przyznam że idał to to nie jest.

Ostatnio zmieniony przez carpetmonster 2014-03-12, 10:26, w całości zmieniany 1 raz
:
ALAMO napisał/a:
...tylko ze ta koperta jest plaskata i nieforemna.

Ty jesteś za to foremny... :facepalm:

:
A ty masz platfusa :foch:

:
Portugalec. Bez gadania.

Mechanizmu i tak nie bedziesz ogladal, chyba ze nosisz deklem do gory. Poza tym - widzialem brzydsze.

Pozdrawiam
Eryk

We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Pewnie że portugalczyk, to bardzo super zajefajny zegar jest cool

:))

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Maras68
[Usunięty]
:
carpetmonster napisał/a:

Napis mi nie przeszkadza tylko tarcza za płaska i nudna się wydawała, szukałem innej na podmianę w necie i jedyne co znalazłem pasujące do 6497 było u helenarou i ottofrei(tylko u niego cena przezsyłki wyższa niż samej tarczy). W końcu ta fota przekonała mnie do tarczy

i taki bym wolał, bez tego cudnego napisu parniś ;) ;)

:
Portugalec z tych pokazanych najfajniejszy :)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum