Odpowiedz do tematu
:
Sprejem se maźnij
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Jak Gerlachy nie będą mieli bezela to nie będzie innego wyjścia
:
Dziś dostałem nylon od gerlachów i muszę powiedzieć że jestem pozytywnie zaskoczony jakością wykonania, oby tak dalej
:
Sorki za zwłokę, ale nie zauważyłem wcześniej
Nie mamy bezeli na wymianę, ale Sylwek sprawdzi czy nie ma jakichś kopert zbrakowanych z których można by go ew. zajumać. Tylko daj nam chwilę na inwenturę, bo teraz to Sylwester ma włożoną w żopę korbę do nakręcania
g-unit napisał/a: |
Jak Gerlachy nie będą mieli bezela to nie będzie innego wyjścia |
Sorki za zwłokę, ale nie zauważyłem wcześniej
Nie mamy bezeli na wymianę, ale Sylwek sprawdzi czy nie ma jakichś kopert zbrakowanych z których można by go ew. zajumać. Tylko daj nam chwilę na inwenturę, bo teraz to Sylwester ma włożoną w żopę korbę do nakręcania
:
Spoko, jestem z Sylwkiem już w kontakcie, będę czkał na info. Jakby był to super.
ALAMO napisał/a: | ||
Sorki za zwłokę, ale nie zauważyłem wcześniej Nie mamy bezeli na wymianę, ale Sylwek sprawdzi czy nie ma jakichś kopert zbrakowanych z których można by go ew. zajumać. Tylko daj nam chwilę na inwenturę, bo teraz to Sylwester ma włożoną w żopę korbę do nakręcania |
Spoko, jestem z Sylwkiem już w kontakcie, będę czkał na info. Jakby był to super.
:
Panowie z Gerlacha kupilem u was 27 maja pasek, dzis mamy 9 czerwca, przy dobrych lotach w tym czasie przyjdzie paczka z HK, z ciekawosci jak w koncu doczekam sie paczki sprawdze stepel pocztowy z data nadania. Ale kiepsko u was z obsluga klienta oj kiepsko
To tak ciezko skoczyc na poczte i nadac list?
To tak ciezko skoczyc na poczte i nadac list?
:
Oczywiście skorzystałeś wcześniej z PW, bez rezultatu?
Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
Ptaku, Ani ja , ani Krzysiek nie otrzymaliśmy od Ciebie żadnej informacji na PW. Korespondencja na naszej stronie czasami "kuleje"
Proszę zatem o informacje na PW , jaki to był pasek (wzór, kolor) i numer zamówienia.
Proszę zatem o informacje na PW , jaki to był pasek (wzór, kolor) i numer zamówienia.
:
Svedos, to poprawcie to. Bo kiedyś pisaliście, że zamawiać paski przez Waszą stronę. Nie każdy jest na forum....
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Poprawiamy, z tym że nieraz coś tam "ucieknie"....alb nie na przykład wpływu na konto za zamówione "fanty"
:
Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2014-06-10, 08:50, w całości zmieniany 1 raz
Przyznam sie bez bicia ze nawet przez glowe mi nie przelecialo zeby komunikowac sie przez PW na forum.
Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2014-06-10, 08:50, w całości zmieniany 1 raz
:
Ale żeby przez posta na forum to nie tylko przeleciało, ale i usiadło znaczy pieniacz internetowy z kolegi
Ptaku napisał/a: |
Przyznam sie bez bicia ze nawet przez glowe mi nie przelecialo zeby komunikowac sie przez PW na forum. |
Ale żeby przez posta na forum to nie tylko przeleciało, ale i usiadło znaczy pieniacz internetowy z kolegi
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Tak najszybciej Po to są fora żeby się dzieli opiniami zarówno dobrymi jak i złymi.
:
Odpowiedz do tematu
Witam,
mam pytanie - jakie paski skórzane są w tej chwili dostępne w ofercie (zależy mi na dokupieniu innego paska w przypadku zakupu Batorego, a chciałbym, żeby był to pasek sygnowany przez G. Gerlach) - na stronie sklepu:
http://sklep.gerlach.org....ategory&path=63 -> na stronie sklepu są dostępne jedynie paski typu "crazy horse", które niestety nie pasują do Batorego
jednak po wpisaniu w google frazy gerlach paski skórzane, można trafić między innymi na "pasek skórzany gerlach wzór F" -> http://sklep.gerlach.org....t&product_id=66
Stąd moje pytanie jaka jest w chwili obecnej pełna oferta pasków skórzanych G. Gerlach? Może należałoby zmienić coś w ustawieniach Waszej strony i uruchomić w ramach sklepu w dziale akcesoria dział paski skórzane tak żeby można było dotrzeć do tych, do których link można wygrzebac jedynie w goglach..
Uff trochę chaotycznie, mam nadzieję, że jednak da się zrozumieć o co mi chodzi...
mam pytanie - jakie paski skórzane są w tej chwili dostępne w ofercie (zależy mi na dokupieniu innego paska w przypadku zakupu Batorego, a chciałbym, żeby był to pasek sygnowany przez G. Gerlach) - na stronie sklepu:
http://sklep.gerlach.org....ategory&path=63 -> na stronie sklepu są dostępne jedynie paski typu "crazy horse", które niestety nie pasują do Batorego
jednak po wpisaniu w google frazy gerlach paski skórzane, można trafić między innymi na "pasek skórzany gerlach wzór F" -> http://sklep.gerlach.org....t&product_id=66
Stąd moje pytanie jaka jest w chwili obecnej pełna oferta pasków skórzanych G. Gerlach? Może należałoby zmienić coś w ustawieniach Waszej strony i uruchomić w ramach sklepu w dziale akcesoria dział paski skórzane tak żeby można było dotrzeć do tych, do których link można wygrzebac jedynie w goglach..
Uff trochę chaotycznie, mam nadzieję, że jednak da się zrozumieć o co mi chodzi...