G. Gerlach CWS Sokół 1000
Odpowiedz do tematu

:
no nie chciałbym żeby się znowu posypały na mnie gromy jaki kiedyś ale Motór nie bronił hmmm :D bronił :D

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Co się dziwisz, Dziwisz... hmmm
:D

:
... pchamy taczkę, pchamy ...

;-)

Niestety, kiedy dopchamy - nie wiem :-( Werki "zaklepane" u agenta do Sokołów - właśnie poszły do lasu, szukać Żubrów ;-) Kolejną dostawę agent przewiduje ... za 3-6 miesięcy :głową w mur:

:
Mlask, mlask, mlask :!: pifko pifko

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

Czy przewiduje się inne wersje kolorystyczne ?

Ostatnio zmieniony przez mar76ek 2014-03-07, 09:35, w całości zmieniany 1 raz
:
Jeszcze tylko powiedz Marek co miałoby to okienko okrągłe daty na godzinie 3 pokazywać, i działamy :)) pifko

:
ALAMO napisał/a:
co miałoby to okienko okrągłe daty na godzinie 3 pokazywać

Skoro okienko daty, to może wskaźnik dzień/noc? :twisted:

Ostatnio zmieniony przez Michał 2014-03-07, 10:16, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
poka lepiej tą szparę w kopercie co to ją dalej widać... :złośliwiec:
No chyba, że to stara koperta.

Skate or die!
:
mar76ek, ten werk nie ma daty :))

prezesso, koperta ma dwie części, jakaś szpara zawsze będzie...radzę pooglądać sobie steinharta aviation tam też koperta ma dwie części a widok jaki zobaczysz będzie bezcenny. :D

:
Svedos napisał/a:
radzę pooglądać sobie steinharta aviation tam też koperta ma dwie części a widok jaki zobaczysz będzie bezcenny. :D

prezesso, lepiej spasować się po prostu imho nie da ..

:
..to nie są tanie rzeczy Panie Waldku ...

:
Zasadnicza różnica jest taka, że w steinharcie jest to od dekla strony.
Oraz imo jednak jest różnica w szerokości szpary pomiędzy tymi modelami.

Skate or die!
:
prezesso nie dyskutuj, Tomek składa zegarki na drugim etacie to wi że nie ma bidy

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ciniol napisał/a:
Tomek składa zegarki na drugim etacie to wi że nie ma bidy

hmmm hmmm
Że niby te Helbergi? :D

:
Tomek, to Ty nie wiesz co składasz? :))

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum