Takie tam porównawcze się cykły:
Odpowiedz do tematu
: Orient M-Force vs Orient Star Revolver
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Świetna jest ta żółta tarcza w OS Sebastiana.
Dobrze dla Aira na tym rekinku
Dobrze dla Aira na tym rekinku
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
No i taka jest chyba koncepcja dla niego.
kornel91 napisał/a: |
Dobrze dla Aira na tym rekinku |
No i taka jest chyba koncepcja dla niego.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał, chyba tak bo jest gruby i masywny. Chociaż dla mnie guma bardzo wygodna i już chyba paska nie będę wkładał.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Oba fajne
OS ma świetnie pasek dobrany... i skłaniałbym się ku temu choćby z uwagi, że dużo mniej ich na forum... a ja tłumu nie lubię
OS ma świetnie pasek dobrany... i skłaniałbym się ku temu choćby z uwagi, że dużo mniej ich na forum... a ja tłumu nie lubię
World Wide Watches
:
To jeszcze ja
Zaraz wrzucę Zdjęcia z produkcji Michałowej sesji
[ Dodano: 2014-03-02, 12:21 ]
Jak widać bez damskiej pomocy się nie obeszło
Nad całością czuwał jeszcze Marek-oświetleniowiec, który przyświetlał Michałowi japkiem
niestety chłopaki się stresowali i nie pozwolili tego sfotografować
Zaraz wrzucę Zdjęcia z produkcji Michałowej sesji
[ Dodano: 2014-03-02, 12:21 ]
Jak widać bez damskiej pomocy się nie obeszło
Nad całością czuwał jeszcze Marek-oświetleniowiec, który przyświetlał Michałowi japkiem
niestety chłopaki się stresowali i nie pozwolili tego sfotografować
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Sebastian, w końcu jakieś normalne zdjęcie
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Na ostatnim zdjęciu się nawet okejka ustrzeliła
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
-A niemiec płakał jak odjeżdżała?
-nie, ale k**wy przy trasie robiły szpaler.
Michał, a ty się z paniami na kawę umawiasz żeby zegarki oglądać czy jak???
Cytat: |
pierdnie, pieprzny kawał opowie, ch... w towarzystwie pokaże - bawidamek taki |
-A niemiec płakał jak odjeżdżała?
-nie, ale k**wy przy trasie robiły szpaler.
:
taraz dopiero zauważyłem że Michał ma taki haczykowaty nos
a co to to takie ciemne, kwadratowe koło talerzyka Haliny?
a co to to takie ciemne, kwadratowe koło talerzyka Haliny?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Haczykowaty nos znaczy Gargamel
Ciniol napisał/a: |
taraz dopiero zauważyłem że Michał ma taki haczykowaty nos
a co to to takie ciemne, kwadratowe koło talerzyka Haliny? |
Haczykowaty nos znaczy Gargamel
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
ale że ten z dawnej dzielnicy Krakowa Wieliczki to Klakier ? Taki nasz Mruczuś
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Tylko się utwierdziłem w przekonaniu że OS fajniejszy jest.
:
wygląda mi to na mechanizm jakiegoś kwarcowego zegara naściennego/biurkowego, czy innego budzika
Ciniol napisał/a: |
a co to to takie ciemne, kwadratowe koło talerzyka Haliny? |
wygląda mi to na mechanizm jakiegoś kwarcowego zegara naściennego/biurkowego, czy innego budzika
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Tez tak mówie
Odpowiedz do tematu
Mariusz napisał/a: |
Tylko się utwierdziłem w przekonaniu że OS fajniejszy jest. |
Tez tak mówie