Orient M-Force vs Orient Star Revolver
Odpowiedz do tematu

: Orient M-Force vs Orient Star Revolver
Takie tam porównawcze się cykły:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Świetna jest ta żółta tarcza w OS Sebastiana.
Dobrze dla Aira na tym rekinku :)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
kornel91 napisał/a:
Dobrze dla Aira na tym rekinku

No i taka jest chyba koncepcja dla niego. hmmm

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał, chyba tak bo jest gruby i masywny. Chociaż dla mnie guma bardzo wygodna i już chyba paska nie będę wkładał.

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Oba fajne :)
OS ma świetnie pasek dobrany... i skłaniałbym się ku temu choćby z uwagi, że dużo mniej ich na forum... a ja tłumu nie lubię :P

World Wide Watches
:
To jeszcze ja :)

Zaraz wrzucę Zdjęcia z produkcji Michałowej sesji :))

[ Dodano: 2014-03-02, 12:21 ]

Jak widać bez damskiej pomocy się nie obeszło :twisted:
Nad całością czuwał jeszcze Marek-oświetleniowiec, który przyświetlał Michałowi japkiem :))
niestety chłopaki się stresowali i nie pozwolili tego sfotografować :mad:

Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić! :))
:
Sebastian, w końcu jakieś normalne zdjęcie pifko :))

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

:
Na ostatnim zdjęciu się nawet okejka ustrzeliła ;)

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
:
Michał, a ty się z paniami na kawę umawiasz żeby zegarki oglądać czy jak??? hmmm

Cytat:
pierdnie, pieprzny kawał opowie, ch... w towarzystwie pokaże - bawidamek taki

-A niemiec płakał jak odjeżdżała?
-nie, ale k**wy przy trasie robiły szpaler.
:
taraz dopiero zauważyłem że Michał ma taki haczykowaty nos hmmm
;) :D
a co to to takie ciemne, kwadratowe koło talerzyka Haliny?

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ciniol napisał/a:
taraz dopiero zauważyłem że Michał ma taki haczykowaty nos hmmm
;) :D

Haczykowaty nos znaczy Gargamel :))

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

:
ale że ten z dawnej dzielnicy Krakowa Wieliczki to Klakier ? ;) :D Taki nasz Mruczuś :D

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Tylko się utwierdziłem w przekonaniu że OS fajniejszy jest.

:
Ciniol napisał/a:

wygląda mi to na mechanizm jakiegoś kwarcowego zegara naściennego/biurkowego, czy innego budzika

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
:
Mariusz napisał/a:
Tylko się utwierdziłem w przekonaniu że OS fajniejszy jest.

Tez tak mówie

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum