Odpowiedz do tematu
:
Machu, tylko ten pasek Arka będzie sztywny żeby włożyć w uszy 23 mm
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Jak pisalem w nim jest rurka plastikowa w ktora sie wklada teleskop , a wiec trzeba przyciac inaczej sie nie da
kornel91 napisał/a: |
Machu, tylko ten pasek Arka będzie sztywny żeby włożyć w uszy 23 mm |
Jak pisalem w nim jest rurka plastikowa w ktora sie wklada teleskop , a wiec trzeba przyciac inaczej sie nie da
:
Wiem, ale wiele razy widywałem te paski przycięte i wygląda to ok Największy plus jest wg mnie taki, ze nie jest to guma a mimo tego podkreśla nurkowy charakter zegarka
:
Arek, daj mnie linka do tego strapa.
Biore pod uwage 24, troche sie spiluje, podgrzeje czy coś
Biore pod uwage 24, troche sie spiluje, podgrzeje czy coś
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
-A niemiec płakał jak odjeżdżała?
-nie, ale k**wy przy trasie robiły szpaler.
to się nazywa Maratac, wpisałem w gugla i wyszło zdjęcie. Nie wiem kto tym teraz handluje. Na ebay pewnie są
Cytat: |
pierdnie, pieprzny kawał opowie, ch... w towarzystwie pokaże - bawidamek taki |
-A niemiec płakał jak odjeżdżała?
-nie, ale k**wy przy trasie robiły szpaler.
:
Dziękuję. Jutro rozdam punkty mocy
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
mój materac 22mm ma w rzeczywistości 21mm... może jak zamówisz 24 to przyślą 23...
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Skate or die!
:
prezesso, musisz mnie denerwować tym ME?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
mam jeszcze zielonego tylko nie pamiętam, który ci się bardziej podobał... gdzie pokazać?
Skate or die!
:
nie drażnij mnie. jak tylko Marcin pokazał, że ma stare ME to pierwsza myśl była "sprzedać m-force'a i kupić DB"
prezesso napisał/a: |
gdzie pokazać? |
nie drażnij mnie. jak tylko Marcin pokazał, że ma stare ME to pierwsza myśl była "sprzedać m-force'a i kupić DB"
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
trzeba było - teraz już za późno... wszyscy mają to kto od ciebie kupi
no chyba, że za pół ceny to wierzę, że ktoś ci pomoże
no chyba, że za pół ceny to wierzę, że ktoś ci pomoże
Skate or die!
:
Materac to fajna opcja wizualnie, ale na witkę Artura będzie IMO za długi.
:
Odpowiedz do tematu
Santino, Z tego co sie orientuję, to teraz występuje w 2 długościach- standardowej i XXL, ten drugi odpowiada długoscia wczesniejszym wypustom