Koń jaki jest każdy widzi:
24 mm w uszach, bardzo przyjemna bransoleta ale jeszcze przed kliknięciem wymyśliłem sobie, że chciałbym bransę zostawić na lato a teraz ponosić go na pasku.
Nie do końca mam koncepcję na jakim. Idąc po linii najmniejszego oporu pewnie wrzuciłbym jakąś czerń z białym albo niebieskim przeszyciem - i nie mówię, że na tym się nie skończy.
Szperając na forum wpadło mi w oko zestawienie agarona z brązowym paskiem, mam nadzieję, że się nie obrazi jeśli wkleję do mojego tematu:
Fajnie wygląda na tym brązie. Tu pojawił się jeszcze lekko karkołomny pomysł na brąz z niebieską nitką. Nie mogę znaleźć niczego dokładnie odpowiadającego temu, co mi się w głowie urodziło ale poniższe zdjęcie coś podpowie (z tym że wolałbym ciemniejszą skórę a jaśniejszą nić chociaż trochę się boję, czy nie będzie się to za bardzo gryzło )
Może ktoś ma jakieś zdjęcie takiego paska?
Wszelkie inne pomysły również są bardzo wskazane, nie mam jeszcze pewniaka i chętnie pooglądam coś innego.
Odpowiedz do tematu
: Paskujemy Barbosa Robura
Ostatnio zmieniony przez Tapir 2014-03-02, 10:48, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Tapir 2014-03-02, 10:48, w całości zmieniany 1 raz
Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
:
Może taki?
Ja BFSa na nim noszę, tylko klamerkę wymieniłem:
Kupiony gdzieś, kiedyś na zatoce.
Pozdrawiam
Eryk
Ja BFSa na nim noszę, tylko klamerkę wymieniłem:
Kupiony gdzieś, kiedyś na zatoce.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
A ja taki sobie u Radka zamówiłem myślę, że z Roburem też będzie dobrze wyglądać:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
kornel91, do czego ten pasek?
Coś takiego mi się po głowie kołacze ale nici chyba ciut za jasne pod Robura jak na mój gust.
Coś takiego mi się po głowie kołacze ale nici chyba ciut za jasne pod Robura jak na mój gust.
:
Tapir, u mnie będzie pod X-winda Myślę, że Barbos i z tą jasną nitką by dobrze wyglądał
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Łomatko. a do czego w X-Windzie będzie pasować ta niebieska nić?
kornel91 napisał/a: |
będzie pod X-winda |
Łomatko. a do czego w X-Windzie będzie pasować ta niebieska nić?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Reda odpierwiastkuj się
Takie zdjęcie Bibliotekarza sprzed 3 lat:
Michał napisał/a: | ||
Łomatko. a do czego w X-Windzie będzie pasować ta niebieska nić? |
Reda odpierwiastkuj się
Takie zdjęcie Bibliotekarza sprzed 3 lat:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Zdjęcie fajne, nie zmienia to jednak faktu, że to szycie tutaj zupełnie nie pasuje.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
bonetto?
Skate or die!
:
Ostatnio zmieniony przez Tapir 2014-02-27, 13:14, w całości zmieniany 1 raz
Nie, gumy nie chcę. Skóra będzie ok, nie będę w nim nurkował w pracy A do wakacji zdąży wrócić na bransoletę.
Ostatnio zmieniony przez Tapir 2014-02-27, 13:14, w całości zmieniany 1 raz
:
Granatowa skora. Czerwone szycie przy teleskopach.
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Mam ciemnobrązowy pasek z Panatime z niebieskim szyciem. Swojej fotki nie zrobię, bo po pierwsze primo - nie ma mnie w domu a po drugie primo mój aparat jest z rodzinką w Małym Cichym
A pasek jest taki http://www.panatime.com/nedabrpebewi5.html
Jest też trochę jaśniejsza wersja http://www.panatime.com/nelibrpebewi3.html
Więc nie ma co się bać takiego zestawienia i zamawiać coś w tym stylu u naszych pachorobów .. A jak nie podejdzie - zawsze możesz odesłać i za drobną opłatą każdy z nich zmieni Ci kolor przeszycia ..
Z paskiem ze skóry barwionej na niebiesko bym uważał. Nie dobierzesz idealnie koloru pod kolor tarczy i będzie to wyglądało po japońsku, czyli takse ..
Tapir napisał/a: |
u pojawił się jeszcze lekko karkołomny pomysł na brąz z niebieską nitką. Nie mogę znaleźć niczego dokładnie odpowiadającego temu, co mi się w głowie urodziło ale poniższe zdjęcie coś podpowie (z tym że wolałbym ciemniejszą skórę a jaśniejszą nić chociaż trochę się boję, czy nie będzie się to za bardzo gryzło ) |
Mam ciemnobrązowy pasek z Panatime z niebieskim szyciem. Swojej fotki nie zrobię, bo po pierwsze primo - nie ma mnie w domu a po drugie primo mój aparat jest z rodzinką w Małym Cichym
A pasek jest taki http://www.panatime.com/nedabrpebewi5.html
Jest też trochę jaśniejsza wersja http://www.panatime.com/nelibrpebewi3.html
Więc nie ma co się bać takiego zestawienia i zamawiać coś w tym stylu u naszych pachorobów .. A jak nie podejdzie - zawsze możesz odesłać i za drobną opłatą każdy z nich zmieni Ci kolor przeszycia ..
Z paskiem ze skóry barwionej na niebiesko bym uważał. Nie dobierzesz idealnie koloru pod kolor tarczy i będzie to wyglądało po japońsku, czyli takse ..
:
Tapir do niebieskiego tylko brąz.
Zobacz jak ładnie to wygląda.
Zegarek przy takim pasku nabiera charakteru. Nie jest to pasek dla miękkich i wilgotnych ci.......
Zobacz jak ładnie to wygląda.
Zegarek przy takim pasku nabiera charakteru. Nie jest to pasek dla miękkich i wilgotnych ci.......
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ostatnio zmieniony przez Tapir 2014-03-02, 10:48, w całości zmieniany 2 razy
To że brąz to pewne, kwestia tylko jaki.
Ten powyżej fajny ale jak dla mnie trochę za surowy (nie żebym był ta wilgotna) . Najbliżej mi chyba do wizji paska w kolorze tego, który ma agaron z nicią w kolorze któregoś z tych z Panatime, które wrzucał Tomek.
Dzięki za pomoc i propozycje
Ten powyżej fajny ale jak dla mnie trochę za surowy (nie żebym był ta wilgotna) . Najbliżej mi chyba do wizji paska w kolorze tego, który ma agaron z nicią w kolorze któregoś z tych z Panatime, które wrzucał Tomek.
Dzięki za pomoc i propozycje
Ostatnio zmieniony przez Tapir 2014-03-02, 10:48, w całości zmieniany 2 razy
:
Odpowiedz do tematu
Jako miłośnik i znawca brązowych pasków powiem że Aragona zestaw wygląda świetnie
Z dobrze dobraną niebieską nicią powinno też świetnie wyjść.
Mnie też niedługo czeka dobieranie paska do jednego fajnego niebieskiego zegarka
Ale to muszę poczekać jeszcze chwilkę jak dojdzie
Z dobrze dobraną niebieską nicią powinno też świetnie wyjść.
Mnie też niedługo czeka dobieranie paska do jednego fajnego niebieskiego zegarka
Ale to muszę poczekać jeszcze chwilkę jak dojdzie
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!