Odpowiedz do tematu
:
Ale Radek to z tego co pamiętam chudzinka, w jego mogą byc

FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
zawsze można uszyć
Radek – graty, chyba będę musiał na priwa się zgłosić po jakiś
Ostatnio zmieniony przez slamacek 2014-02-25, 13:26, w całości zmieniany 1 raz
Santino napisał/a: |
Umówmy się - w naszym rozmiarze rurek nie robią ![]() |
zawsze można uszyć

Radek – graty, chyba będę musiał na priwa się zgłosić po jakiś

Ostatnio zmieniony przez slamacek 2014-02-25, 13:26, w całości zmieniany 1 raz
pozdrawiam
w.
---
„przestań pierdolić – żyj złudzeniami” MM
w.
---
„przestań pierdolić – żyj złudzeniami” MM
:
Radek ty nie proś na priva tylko paski rób

Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Robię robię ale mnie choroba dopadła i idzie jak po grudzie

:
To zdrówka życzę.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Mam i ja!
Powieszę większą galerkę (mam nadzieję, że autor nie ma nic na przeciwko), bo moim zdaniem jego pachy wyróżniają się dużą starannością wykonania. Oceńcie sami.
Co prawda mowił, że się przy nim narobił, ale chyba warto było, zyskał zadowolonego klienta, który będzie wracał
Nie martw się nie będzie nagabywania na nietypowe roboty

Powieszę większą galerkę (mam nadzieję, że autor nie ma nic na przeciwko), bo moim zdaniem jego pachy wyróżniają się dużą starannością wykonania. Oceńcie sami.
Co prawda mowił, że się przy nim narobił, ale chyba warto było, zyskał zadowolonego klienta, który będzie wracał

Nie martw się nie będzie nagabywania na nietypowe roboty

:
Potwierdzam to co kolega wyzej napisal. Radka paski są.wykonane megadokladnie. Szycie, jak maszynowe.
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Tak jest - tak jest (też wiem cos o tym...
)

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
koroshi, świetny. Już nie mogę się doczekać swojego paska

Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Toś Tomek zarządził z tymi zdjęciami
Klasa!
Wielkie dzięki za foty i pochwały dla Ciebie i reszty kumotrów (reklama dźwignią handlu).
Trochę roboty przy tym było.
Według mnie zegarek duuużo zyskuje na takim pachu i sam się nad takim zacząłem zastanawiać.
Warto było trochę podłubać dla takiego efektu końcowego!
Niech się nosi

Wielkie dzięki za foty i pochwały dla Ciebie i reszty kumotrów (reklama dźwignią handlu).
Trochę roboty przy tym było.

Niech się nosi

:
Odpowiedz do tematu
wow, no naprawdę klasa… Nie za bardzo lubię tego typu paski ale ten z całą pewnością jest wyjątkiem.